Efterlängtat paket!


Idag kom mitt paket med det mesta av det min pappa köpt åt mig i USA, hurra! Fick ytterligare ett paket med, en kofta som min duktiga syster har stickat åt mig. Den är superfin!




Alla godbitar som fanns nerpackade i paketet; MAC mineralize spf 15 foundation/loose (light), MAC mineralize skinfinish/natural (light), MAC mineralize skinfinish (soft and gentle), Bath and body works vanilla bean noel body lotion, MAC lipstick (blankety), MAC see thru lip color (not so shy), Smashbox photofinish primer (travel size), MAC #182 och MAC #209.




Allt smink =)




Vanilla bean noel body lotion. Den här doftar så underbart, som nybakta kakor! Ååh, jag längtar tills jag får smörja in mig med den här godingen =)




Jättefina MAC-påsen som allt kom i!




MAC #182. Guuud så skön den här är mot huden. Så len och tät och allmänt perfekt!




MAC #209. Brukar applicera eyeliner med min platta snedställda ögonbrynsborste, #208, men har saknat en finspetsig pensel för att finlira lite ett tag nu.




MAC mineralize spf 15 foundation/loose. Puckad förpackning, fattar inte varför dom helt plötsligt ska ha en applikator (och dessutom en värdelös sådan) med i förpackningen när dom inte har haft det innan i några av sina produkter =/ Den borde ha kommit i en vanlig sifter-burk tycker jag, som med deras löspuder. Nåja, det är lätt att få upp foundationen på en kabukiborste i alla fall.




Blankety lipstick, mitt första nude-stift =) Kommer bli lite svårt att vänja sig tror jag eftersom alla mina andra stift är väldigt mörka eller knalliga, men det är väldigt fint på! Swatch på den här kommer någon annan dag =)




Smashbox photofinish primer i travel size, ville testa den innan jag köpte en fullsize. Det är en väldigt liten tub, men å andra sidan så verkar den vara superdryg!




MAC mineralize skinfinish natural, i färgen light. De stora MSF-dosorna med det kupade pudret känns bara så lyxiga!




MAC mineralize skinfinish - soft and gentle. Finaste mönstret i pudret! Blir ett jättevackert skimmer på huden, fast man får vara försiktig så man inte har på för mycket...




MAC see thru lip color i färgen not so shy från Ungaro-kollektionen. En verkligt speciell produkt, den sjunker liksom in i läpparna utan att lämna någon som helst yta. Ska bli kul att testa!


Tack snälla mamma och syster för att ni skickade paketet till mig!




frajda

gawwd vilket lyx!

2008-11-04 @ 16:21:10
URL: http://heavymakeup.blogspot.com/
Linda

åh så mycket fint!!!

2008-11-04 @ 21:05:32
URL: http://bettieli.blogg.se/
kotte

avundsjuk! ;D

om dueh... gillar din 182a.. kan inte jag få typ.. köpa din everydayminderalsborste då? ;)

2008-11-04 @ 21:07:15
Tove

Vassego! :)

2008-11-04 @ 22:03:40
Purity

frajda: Jaa, riktig paketfrossa!



Linda: Och inte en enda ögonskugga, jag som älskar ögonskuggor :O Får inhandlas några vid nästa MAC-besök, var länge sedan jag köpte skuggor nu...



Kotte: Jag ska tänka på saken! =)

2008-11-04 @ 22:04:22
inthemake

WOW vilka dyrgripar, berätta gärna vad du tycker om Photo Finish ;)

2008-11-05 @ 09:06:21
URL: http://inthemake.se
Purity

inthemake: Recension kommer när den är färdigtestad!

2008-11-05 @ 12:04:00
Fåfängan

Åh vilka fina saker!! Underbart!

2008-11-05 @ 21:14:40
URL: http://fafangan.blogspot.com
Purity

Fåfängan: Finns inget bättre än en påse full med nytt smink =D

2008-11-06 @ 12:05:26

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy