Swatches: MAC mineralize skinfinish


När jag swatchade mina MAC-rouge passade jag även på att swatcha mina mineralize skinfinish - bakade, skimriga mineralpuder som kan användas som rouge, bronzers eller highlighters. De allra flesta MSF är limited edition, jag har bara ett som finns i det permanenta sortimentet. Inlägget kommer att uppdateras löpande när jag köper nya mineralize skinfinish.

Samtliga MSF är swatchade i flera lager på en tunn bas av foundation på insidan av handleden. Det är alltså inga representiva swatches på hur dom ser ut på kinden, utan mer för att visa hur färg och finish blir på huden. LE-MSF är märkta med kollektion och år de kom ut.


In English: When I swatched my MAC blushes, I also swatched my mineralize skinifnishes - baked, shimmery mineral powders that can be used as blushes, bronzers or highlighters. Most MSFs are limited edition, I only have one that's available in the permanent product range. This entry will be updated when I buy new Mineralize skinifinishes.

All MSFs are swatched heavily on a thin base of foundation on the inside of my wrist. These swatches are therefore not representive on how they will look on the cheeks, but rather to show how shade and finish shows up on the skin. LE MSFs are marked with what collection and which year it was released.

MAC mineralize skinifinish: Soft and gentle, By candlelight, Light flush, Stereo rose, Blonde, Perfect topping.

Anna

Stereo Rose ser jättefin ut :)

Är det måntro den som jag har hört så mycket om på youtube. Endel älskar den och andra tycker att den är alltför upphypad. Jag tycker den ser jättefin ut :)

Vilken av dessa är din favorit? :)Kram

2010-09-04 @ 23:14:00
URL: http://shortylegsbeauty.wordpress.com
Fia

Hej! (Bloggsvar funkade inte :(.)

Jag ska vara häxa på min 7-åriga systerdotters barnkalas, och skulle gärna vilja ha inspiration för hur jag kan sminka mig? Jag har ett par enorma lösögonfransar jag ska använda, men vill gärna göra något utöver det extra än bara svart ögonskugga och svart läppstift. Hoppas du kan hjälpa mig. Kram

2010-09-05 @ 14:56:07
Purity

Anna: stereo rose är ett av de mer hypade msf:en, det repromotades i somras så det hat varit mycket snack om det på sistone. Jag hoppas på att lightscapade repromotas näst, har velat ha det hur länge som helst =) oj, svårt att välja favorit, alla är fina! Men stereo rose, perfect topping och light flush ligger nog i topp.Fia: om jag vore du skulle jag köra på lila skugga upp till brynet, en fet eyelinervinge, markerade bryn, sculptade kindben och ett vampigt rödlila läppstift. En lite mer classy häxa!

2010-09-07 @ 11:44:53
URL: http://purity.webblogg.se/
Fia

Åh, tack! Det ska jag banne mig göra. Ska jag ha lite fetare bryn, eller hålla dem smala och tydliga a´la någon typ av gothare?

2010-09-08 @ 20:24:18
Purity

Fia: jag tycker du ska köra på lite smalare och högre bryn =)

2010-09-08 @ 20:40:33
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy