Nfu Oh #51


Det har riktigt kliat i fingrarna efter att få lacka med Nfu Oh-lacken. Problemet var bara vilket jag skulle välja först, alla är så sjukt fina! Det slutade med att jag stack ner handen i lådan och tog ett lack på måfå, och valet blev det lila #51.

#51 har en lila jellybas med multifärgade flakepartiklar som framförallt gnistrar i rosa i guld, men beroende på hur ljuset faller på det även gnistrar i grönt och turkost ur vissa vinklar. Det är ganska skirt och är ganska tjockt på grund av de ganska otympliga flakepartiklarna, så det gäller att vara tålmodig och lacka så tunna lager som möjligt för att det ska ha någon chans att torka.

Efter 3 lager hade jag nästan full täckning, så jag nöjde mig med det även fast det nog hade blivit ännu mer täckande med ytterligare ett lager. Trots att lacket är lite småknepigt att måla med så är jag hemskt förtjust i det, det gnistrar och glittrar som tusan på naglarna! Jag toppade med ett lager Nubar Diamont för snabbare torktid och extra glans.














In English: My fingers have itched so bad for using the Nfu Oh polishes. My only problem was to choose which one to begin with, they are all equally beautiful! I ended up with reaching into the box and picking one at random, and the one I picked was purple #51.

#51 has got a purple jelly base with multi coloured flakies that mostly flashes pink and gold, but depending on how the light hits it it also flashes in green and turquoise from some angles. It's pretty sheer and pretty thick due to the bulky flakes, so you need to be patient and paint as thin coats as possible for getting a somewhat decent drying time.

After 3 coats I had almost reached full coverage, so I settled with that even though I had gotten even better coverage with another coat. Despite the tricky formula, I'm really fond of this polish, it gnisters and glimmers like crazy! I topped it with a coat of Nubar Diamont for a faster drying time and extra shine.




Fia ♥

grymt snyggt! var har du fått tag i detta? kan inte få nog av lila lack!!

2010-09-05 @ 15:27:58
URL: http://fiacaroline.blogg.se/
Lisette

SÅÅ snyggt!

2010-09-05 @ 15:48:12
URL: http://lissielimelight.blogg.se/
Daph

This is such an awesome polish. Looks great on you!

2010-09-05 @ 16:21:22
URL: http://www.nailswatches.com
Nailtastic

Det här är verkligen ett av mina favoritlack, alla kategorier. Så vackert och speciellt!

2010-09-05 @ 20:34:56
URL: http://nailtastic.blogspot.com/
Andrea

Ser fantastiskt ut Sanna!

Nu fick jag en väldig lust att testa mitt eget!

2010-09-05 @ 21:24:33
Anna

Jättesnyggt :) Ja tror inte jag kan få tag på märket här var jag bor, men jag skall se ifall jag kan hitta något lite dit åt :)

Underbar färg :)

2010-09-06 @ 00:59:47
URL: http://shortylegsbeauty.wordpress.com
Carolina

Så snyggt!! Nyfiken får var du fått tag i lacket..

2010-09-06 @ 07:57:01
Purity

Fia: visst är det fint! Jag köpte det via nailmail.se förra månaden.



Lisette: ja det är läckert!



Daph: it's definitely one of my top ten favorite polishes of all time =)



Nailtastic: håller med!



Andrea: kör hårt, du kommer inte bli besviken!



Anna: nfu oh är ett koreanskt märke som tyvärr inte går att få tag på i butik i sverige, så det är nätet som gäller.



Carolina: jag har köpt det via nailmail.se då det var förra månadens lack, men det går att få tag på från utländska sidor som viis.ee och fabuloustreet.com.

2010-09-06 @ 10:06:34
URL: http://purity.webblogg.se/
Sofia (nibblah)

Gosh så galet läckert!! AV någon underlig anledning har jag hittills aldrig riktigt fallit för något flakelack, men för detta - huvudstupa <3 Måste äga!

2010-09-06 @ 12:07:12
Michilicious ~

Nej fy vad vackert nagellack T__T <333

2010-09-06 @ 17:03:21
URL: http://michiliciousprettiness.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy