Min sminksamling, två år senare - förvaring


Jag har haft lite av en tradition här på bloggen att visa er min sminksamling varje höst. Tidigare har jag visat er allt i samma inlägg, men i år tänkte jag dela upp det i några olika inlägg eftersom det blir för tok på långt annars.





Först ut tänkte jag visa er min förvaring och en överblick över alltihopa. Min förvaring har ni sett tidigare, men jag har under det senaste året kompletterat och förändrat lite, bland annat har alla nagellacken och pigmentproverna fått flytta över från min Malm-byrå till min nya älskling Helmer.

All min förvaring kommer från Ikea. Merparten av allt smink förvaras i och på min Malm-byrå. De små plastlådorna jag har i översta byrålådan heter Anordna lyx, de svarta tyglådorna heter Komplement. Lamporna heter Musik och spegeln heter Stave. Bredvid Malm-byrån har jag en Helmer-hurts med insatslådor som heter Antonius.





 






















En mer detaljerad överblick över de olika delarna i samlingen kommer i separata inlägg =) Hur förvarar ni erat smink?



In English: I've been having bit of a tradition here on the blog showing you my makeup collection each fall. Earlier, I've shown you everything in the same post, but this year I thought I'd split it into a couple of separate entries to keep it as short as possible.

I thought I'd start out with showing you an overview. You have seen my storage sollution before, but during the last year I have completed it and re-arranged it, all of my polishes and pigment samples have been moved from my Malm chest of drawers into my new darling Helmer.

All of my storage is from Ikea. Most of the makeup is stored in and on top of my Malm chest of drawers. The small plastic containers I have in the top drawer is called Anordna lyx, the black fabric containers are called Komplement. The lamps are called Musik and the mirror is a Stave. Next to the Malm chest of drawers is a Helmer drawer unit with Antonius containers.

A more detailed view of the different parts of my collection will be posted shortly in separate entries =) How do you store your makeup?




Aila

Superbra organiserat, superfina grejer du har;)!

2010-09-08 @ 11:26:21
Honi

Vilken organisation! SJälv köper jag nog ett malm vanity table när vi får en ny lägenhet :) Just nu står allt i en rumfördelare.

2010-09-08 @ 11:55:38
URL: http://honi.blogg.se/
ClawsInColor

Har själv precis skaffat mig en Helmer, äntligen. Just den där belysningen är jag väldigt sugen på. Vet bara inte var jag ska placera min lilla sminkhörna än. Nu har jag en superbra förvaring för smink som även den kommer ifrån IKEA. Små praktiska lådor som är som gjorda för skuggor och dylikt. Den finns tyvärr inte kvar i sortimentet. Får blir fler Helmer helt enkelt.

2010-09-08 @ 12:49:14
URL: http://pamsan.wordpress.com
Unn (Syndroma)

För tillfället förvarar jag alla mina prylar i en Malm-byrå, men drömmer om en Hemnes spegelbyrå/vanity när vi flyttar till något lite större. Än så länge har jag bara en låda med allt smink/nagellack, den andra håller hus för plattänger, hårfönar och lite större prylar. Den tredje bor det halsdukar och sånt trams i för tillfället. Men jag gissar på att sminksamligen successivt kommer växa och ta över hela byrån ^^,

2010-09-08 @ 12:58:09
URL: http://syndromas.blogg.se/
Carolina

I min sminksamling är det kaos, ingen ordning alls, jag försökte styra upp det genom att sortera upp produkter i billiga plastlådor från ikea, men måtten var ju sisådär så nu ligger allt i en enda röra, förhoppningsvis inte länge till dock :P

2010-09-08 @ 13:35:23
Júlía Margrét

omg... I was looking at my dream .. you have everything.. like like like :o)

2010-09-08 @ 14:09:31
Júlía Margrét

omg... I was looking at my dream .. you have everything.. like like like :o)

2010-09-08 @ 14:10:03
Paula

Helt sjukt vad mycket smink du har, nästan så jag blir lite avundsjuk men eftersom jag nästan aldrig sminkar mig så är det nog bra att jag inte har så mycket haha. Jag förvarar mitt smink lite överallt, på toaletten, på en hylla i mitt rum och en i badrummet :) fast jag har precis städat ut massa gammalt så nu är det inte så mycket!

2010-09-08 @ 14:24:57
URL: http://ingridpaula.blogg.se/
Andrea

Woho, läckert haha!

Vad gissar du att värdet ligger på då..? ;D

2010-09-08 @ 15:20:40
Åsa

Imponerande! Vad är det för lådinsats/ avdelare du har i Helmer till nagellacken?

2010-09-08 @ 16:04:32
Emma

Har allt mitt smink i mina MALM byrå i översta lådan indelat med komplement lådor. nagellack förvaras i min helmer, typ samma som du!

2010-09-08 @ 16:17:44
URL: http://emla82.blogspot.com
Josephine (Makeuponista)

Så kul att se, tack för titten! :)

2010-09-08 @ 16:41:03
URL: http://makeuponista.se
Cyt

Roligt inlägg! Alltid intressant och se :)

2010-09-08 @ 17:28:25
URL: http://lennhammer.wordpress.com
Ida Maria

jag har en fråga, vilket lim tycker du är bäst till lösögonfransar? :)

2010-09-08 @ 17:33:49
URL: http://justme93.bloggagratis.se
glamqueen

vilken imponerande ordning! jättesnyggt och översiktligt. jag har staplat allt i badrumsskåpet, bara, och även om det är ordning på allt så är jag ständigt orolig för att jag ska tappa nånting i toaletten ;D

2010-09-08 @ 18:13:47
sofia

GUD VAD AVUNDSJUK JAG ÄR :oo

2010-09-08 @ 19:43:44
URL: http://sofejah.blogg.se/
bella

Åh va spännande:) Alltid lika kul att se folks smink.

2010-09-08 @ 19:43:54
URL: http://bellamakeupartist.blogg.se/
Purity

Aila: Tack! Jag är lite av ett organisationsfreak, det kanske märks =P haha.



Honi: Jag valde mellan en Malm-byrå och ett vanity table men valde en byrå för jag behövde nånstans att förvara lite kläder i också... Men är jättesugen på ett Malm-toalettbord som man kan sitta ner vid!



ClawsnColor: Helmer är en händig karl!



Unn: visst är Malm bra! Är bra att ha många lådor att växa i ;)



Carolina: Testa dom här anordna lyx jag har, dom har jättebra mått för att förvara smink i!



Julia Margrét: Thanks hun =D



Paula: Haha jo, fast jag samlar ju typ på smink med så. Men jag använder allt jag äger =)



Andrea: Ingen aning, lust att räkna efter? ;)



Åsa: Dom heter Antonius =)



Emma: Verkar vara många som kör på just Malm och Helmer!



Josephine: Kul att du uppskattade titten!



Cyt: ja, jag älskar att se andras sminksamlingar!



Ida Maria: Duo-lim tycker jag är allra bäst!



glamqueen: Jag skulle aldrig våga ha mitt i badrummet för jag tappar saker hejvilt =P är ett under att inget har gått sönder än...



sofia: Det är mååånga års samlande!



bella: Ja jag tycker det är skitkul att kika ner i folks sminklådor!

2010-09-08 @ 20:14:03
URL: http://purity.webblogg.se/
Marina

Jag vill ha allt=)))

Jag tänkte fråga finns det ingen erase pasta för läppar från mac längre? jag kan inte hitta i websortimentet eller var det bara le i dsquared2 kollektion?

2010-09-09 @ 19:55:21
Unn (Syndroma)

Ja, Malm är sannerligen awesome! Speciellt om man jämför vad jag förvarade allt i innan (en sådan trehyllad korgställning från Åhléns. Snacka om att det var trångt). Nu ska jag bara fundera ut hur jag ska göra med spegel och belysning på ett bra sätt (:

2010-09-10 @ 19:16:54
URL: http://syndromas.blogg.se/
Anna

Jättefint organiserat :) Måste vara en fröjd att öppna lådorna :D



Jag har inte alls lika fint som du, men det duger för mig.. det passar in i miljön i lägenheten :)



Kram

2010-09-11 @ 02:45:26
URL: http://shortylegsbeauty.wordpress.com
Purity

Marina: Lip erase är en pro-produkt, den brukar återkomma hos diskarna med jämna mellanrum som limited edition. Du kan få tag på den i pro stores utomlands =)



Unn: Den belysningen jag har är verkligen kanon, ljuset faller väldigt jämnt över ansiktet och det blir inga skuggor.



Anna: Ja, jag är lite av ett organisationsfreak =P

2010-09-13 @ 17:36:39
URL: http://purity.webblogg.se/
Unn (Syndroma)

Ja, jag har funderat på det till och från, att skaffa de lamporna du har. Men samtidigt vill jag inte totalt rip-offa någon annan, det känns inte riktigt bra eller så roligt :/

2010-09-14 @ 09:53:02
URL: http://syndromas.blogg.se/
Erika

Får man vara jättejobbig och fråga dig vilka mått det är på helmers lådor? Tänkte köpa en och även beställa insatser, men vet inte hur stora lådorna är inuti. Vore jättesnällt om du kunde lösa mitt problem (A)

2010-09-27 @ 16:41:37
Purity

Unn: äh, finns säkert många som kör på samma belysning som jag =) men klart du ska göra hur du själv vill!



Erika: Helmer-lådorna mäter 24x39x10 cm =)

2010-09-28 @ 11:46:42
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy