Påminnelse om tävlingen - vinn Britney Spears nya doft!


Ni har väl inte missat att ni kan vara med och tävla om en flaska av Britney Spears nya doft Radiance här på bloggen? Tävlingen pågår fram till ikväll kl 23.59, så är du inte med och tävlar än så är det dags att lämna in ditt bidrag nu.

Allt du behöver göra är att länka till en bild på en sminkning eller manikyr du själv har gjort som är inspirerad av ditt drömresemål. Klicka på bilden nedan för att komma till tävlingen!In English: This is a reminder to the perfume contest which is only open for Swedish readers. Sorry!

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy