Zoya Reece


I helgen när jag var lite ledig passade jag på att lacka naglarna. Jag var sugen på något somrigt och tjejigt, så valet föll på det rosa duochromelacket Reece från Zoya. Reece har en mellanrosa basfärg, som skimrar i guld när ljuset faller på det. Urtjusigt, ett av mina nya favoritlack!

Precis som med alla andra Zoyalack jag har testat så är Reece oförskämt lätt att applicera, det glider på fint på nageln och är täckande i två lager. Dock har det, precis som systerlacket Adina, en ganska lång torktid, även med snabbtorkande överlack.












In English: I had some free time this weekend so I decided to paint my nails. I felt like something summery and girly, so I chose the pink duochrome polish Reece from Zoya. Reece has a mid-tone pink base colour, with a golden flash that shows up when hit by light. Gorgeous, one of my new favourite polishes!

Just as with every other Zoya polish I've tried, Reece is extremely easy to apply, it glides on perfectly on the nail and is opaque in two coats. Allthough it does have a pretty long drying time, just as it's sister Adina, even with a fast dry top coat.




Emma

Är också väligt sugen på ett duokrome lack, vad kan du rekomendera för lack som jag kan hitta i de svenska affärerna?

2010-05-25 @ 13:13:38
URL: http://emla82.blogspot.com
Andrea

ååh,älskar de här Reverie-lacken :D

Både Reece och Adina är underbara!

2010-05-25 @ 13:19:13
Potatisbruden ~ Michilicious

Åh, fint!

2010-05-25 @ 13:47:40
URL: http://michiliciousprettiness.blogg.se/
sminkjante

Jag är inte så förtjust i rosa lack men detta var helt underbart!

2010-05-25 @ 14:43:11
URL: http://sminkjante.blogspot.com
Jossan

Var kan man köpa deras nagellack? Reece är ju ursnyggt!

2010-05-25 @ 16:05:09
URL: http://tallemaja.wordpress.com
Purity

Emma: just duochromelack brukar vara lite ovanligt bland de "vanliga" märkena, jag tror det bara är att ut och spana i butikerna helt enkelt!



Andrea: Jag med! =D



Potatisbruden: Tack!



sminkjante: Det är verkligen speciellt, det får ett helt fantastiskt djup tack vare guldskiftningen!



Jossan: jag har köpt mina på ebay, de finns även på tradera, i en butik i Göteborg (vet dock inte vad den heter eller ligger, men den ska ligga i en gammal MUS-lokal) samt på diverse internationella nätshoppar.

2010-05-25 @ 16:11:41
URL: http://purity.webblogg.se/
Pinch

so gorgeous!

2010-05-25 @ 21:18:29
URL: http://pinchypea.ch

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy