China Glaze Grape Pop


Ett av de lack jag såg mest fram emot ur China Glaze-kollektionen Up and Away var det kalla mörklila Grape pop. Av någon outgrundlig anledning blev det näst ut att testas av lacken jag beställde, men å andra sidan så är det ju alltid trevligt att spara det bästa till sist! Lila krämlack är något jag är väldigt förtjust i, och jag kände att jag saknade ett lite mörkare kalltonat sådant i min samling.

Grape pop visade sig vara exakt vad jag letade efter; det är mörkt lila, men inte så mörkt att det riskerar att se svart ut, och det är en kall lila ton som ändå är tydligt lila utan att dra mot blått. Lacket är, precis som majoriteten av lacken ur samma serie, aningen i tjockaste laget och är lite småpilligt att måla med, men det kan jag helt klart leva med för att få bära den här snyggingen på mina naglar =) Två lager ger bra täckning, och jag toppade med ett lager Seche Vite.











Jag funderade på om jag skulle lämna det som det var eller dekorera det med Konad, vilket slutade med att jag stämplade ringfingernaglarna med en rosettstämpel från konadplatta M59 och  China Glaze light as air. I mitten av varje rosett satte jag även en liten sten med pärlor runt. Diskret men dekorativt!





In English: One of the polishes I was looking most forward to from the China Glaze collection Up and Away was the cool grape purple Grape pop. For some reason, I've saved it for almost last to try out from the ones that I ordered, but on the other hand it's always nice to save the best for last! Purple cremes are really my cup of tea, and I felt that I was missing a cooler toned dark purple in my collection.

Grape pop showed to be exactly what I had been looking for; It's a dark purple, but not so dark that it can be mistaken for black, and it's cool toned without being a blurple. The polish is, like most of the other polishes from the collection, a bit thick in consistensy and not too easy to paint with, but it's a small price to pay to be able to wear this hottie on my nails =) Two coats give great coverage, and I topped it with a coat of Seche Vite.

I debated on whether I should decorate it with Konad or not, which ended in me stamping my ring finger nails with a bow pattern from konad image plate M59 and China Glaze light as air. I put a small rhinestone with bullion beads around it in the middle of each bow. Descrete but decorative!




Emilie

Jag grämer mig att jag inte köpte det när jag beställde från TD :P Men men, jag tog pechy keen istället, får skylla mig själv ;D Men det ser läckert ut det med så jag ångrar mig inte :P Jag gillar konadstämpeln, jag tror jag ska önska mig sådant i present ^^

2010-02-23 @ 15:34:25
URL: http://vintertroll.blogg.se/
sara - makeupmylife

vad snyggt lacket var :) peachy keen och lemon fizz är mina favoriter från kollektionen! :)

2010-02-23 @ 16:09:24
URL: http://saranilsssoon.blogg.se/
Purity

Emelie: Det kanske får slinka med i nästa beställning då? ;) Konad är jättekul, ska nog skicka iväg en beställning på nya plattor snart!



sara: Jag skippade peachy keen men jag blev väldigt positivt överraskad av lemon fizz, det är verkligen döläckert!

2010-02-23 @ 17:08:27
URL: http://purity.webblogg.se/
Tove

Ja det var fint.... ser bekant ut... ;-)

2010-02-23 @ 20:10:16
Lina

Skitsnyggt! :D

2010-02-24 @ 00:22:35
URL: http://thereturnofglamrock.blogg.se/
Kerstin

Mmmm, underbar lila nyans!

2010-02-24 @ 09:55:24
URL: http://skimmerksuggan.blogspot.com
Maggie Makeup Addict

IIIIIIIIIIIIIHP! Jag har antligen fatt mitt grape pop idag, som jag bestallde bara for att jag sag din swatch forut! Jag ar alldeles yr i skallen, jag vet inte vilket lack jag ska anvanda forst nu nar jag har nio nya godingar fran transdesign!

2010-02-24 @ 10:33:30
URL: http://maggiemakeupaddict.com
Purity

Tove: Inte mitt fel att du hämnas och köper samma lack som jag ;)



Lina: Visst är det!



Kerstin: Eller hur, den perfekta lila!



Maggie: Woooh! =D Vilka fler beställde du?

2010-02-24 @ 15:27:45
URL: http://purity.webblogg.se/
Sofia (heartcore)

Damn vad läckert det var!

2010-02-25 @ 22:03:23
URL: http://www.heartcore.se
Andrea

Åh, håller med dig, precis rätt kallare lila! Velat ha det, funderade på Coconut Kiss men det var liiite fel, men det här verkar bättre!

Tydligen gillade jag det bättre utan skimmer? :P

tack för swatchen!

2010-02-28 @ 01:18:56
Andrea

Förresten,var har du hittat den fina stenen?

Har du bra tips på köpställen med sådana? :)

2010-02-28 @ 01:20:06
Purity

Sofia: tack!



Andrea: jag är också mer förtjust i krämlack än skimmerlack, har coconut kiss med men gillar mina lila krämlack mycket bättre =) stenarna har jag köpt på ebay, sök på "rhinestones" för den stora stenen i mitten och på "nail billion beads" för de små pärlorna runt om =)

2010-02-28 @ 10:44:28
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy