Swatches: Lila/plommon rouge från MAC


Sista inlägget i rouge-swatchesserien blir också den minsta, nämligen rouge i färgfamiljen lila och plommon. Ni har tidigare sett mina rosa och korall/neutrala MAC-rouge. Inläggen kommer att uppdateras löpande när jag köper nya rouge.

Samtliga rouge är swatchade i flera lager på en tunn bas av foundation på insidan av handleden. Det är alltså inga representiva swatches på hur rougen ser ut på kinden, utan mer för att visa hur färg och finish blir på huden. LE-rouge är märkta med kollektion och år de kom ut.


In English: The last entry in the blush swatch series is also the smallest, purples and plums. You have previously seen my pink and coral/neutral MAC blushes. These entries will be updated when I buy new blushes.

All blushes are swatched heavily on a thin base of foundation on the inside of my wrist. These swatches are therefore not representive on how they will look on the cheeks, but rather to show how shade and finish shows up on the skin. LE blushes are marked with what collection and which year it was released.








MAC purple/plum blushes: On a mission, Grand duo.





Emma

Hej!



Ville bara lämna ett litet avtryck. Brukar kika in här nästan varje dag. Din blogg är så himla bra för en sminknörd som jag :-) Gillar att den är överskådlig och pedagogisk med olika tutorials och guider. Och jag är väldigt förtjust i dina swatches av olika produkter! Det är så bra att kunna kika in och se hur en viss produkt ser ut mot huden. Superbra helt enkelt!!!

2010-08-27 @ 18:16:59
URL: http://hemmaliv-emma.blogspot.com
Frida

Hej Sanna! Nu när kicks har öppnat sin webbshop så tänkte jag ta och beställa några macögonskuggor. Eftersom att du kan mycket vad gäller mac så kanske du hade kunnat hjälpa mig lite :)

Jag äger inte några mac-produkter alls och vill nog börja med basfärger. Funderar på skuggorna Woodwinked och Naked Lunch men hade också viljat ha en lite mörkare, matt brun som är fin att ha i globlinjen och som passar ihop med woodwinked. Har du några tips?

2010-08-27 @ 20:41:35
URL: http://alittlepinkgirl.blogg.se/
Johanna

såg också att kicks.se nu säljer MAC och deras kollektioner!!!! Tänkte på dig direkt när jag såg nyheten!!!

2010-08-28 @ 01:01:29
Michilicious ~

FINA! <3 Oh my, jag är off to Kicks webshop nu! ^^

2010-08-28 @ 05:13:38
URL: http://michiliciousprettiness.blogg.se/
Purity

Emma: Hej! Vad kul att du har hittat hit, dina fina ord gör mig alldeles lycklig =D tack!



Frida: Woodwinked är ett jättebra val, testa att matcha den med espresso - en matt, mellanbrun och mellanmörk skugga som är jättehärlig att jobba med!



Johanna: ja, visst är det fantastiskt! Jag skrev om det i början av sommaren: http://purity.webblogg.se/2010/june/pressfrukost-hos-kicks.html kollektionerna kommer man tyvärr inte kunna handla förrän i september, dock.



Michilicious: Happy shopping! Dessa två rouge kan du desvärre inte få tag på längre.

2010-08-28 @ 12:55:25
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy