Humid Deep shade Henna


Dagens makeup är inspirerad av Gråpyre på pret-ty som gjorde en så fantastiskt snygg makeup i guld och grönt att jag var tvungen att efterapa!

Ansikte
  • MAC prep + prime face
  • MAC studio sculpt concealer - NW20
  • MAC studio sculpt foundation - NW20
  • MAC loose blot powder - medium
  • MAC mineralize skinfinish/natural - light
  • MAC blush - gingerly
  • MAC mineralize skinfinish - soft and gentle
  • MUS face mist
Ögon
  • UDPP
  • MAC eyeshadow - Henna
  • MAC eyeshadow - Humid
  • MAC eyeshadow - Deep shade
  • MAC eyeshadow - Femme Fi
  • MAC fluidline - blacktrack
  • MUS tri brow colour
  • MAC plush lash mascara
  • H&M brow fix
Läppar
  • MAC lipgelée - slicked pink













Jag vet inte om ni har lagt märke till det, men jag har testat att låta bli att skriva hur jag har gått tillväga när jag har lagt skuggor, rouge och läppgunk i mina FOTD's. Är det något som uppskattas att jag skriver om, eller är det bilderna som är det som lockar mest i inläggen? Vore kul att se vad ni tycker, själv tycker jag om att läsa lite om hur makeupen är lagd men det kan också vara jobbigt med en vägg av text.




Anonym

Väldigt fin sminkning och jag gillar att du satt upp håret! eller har ett hårband, du passar verkligen jättebra i det!

2009-05-02 @ 20:28:41
P'ssion Emelie

Bilderna är helt klart mest intressanta tycker jag. Men däremot är det kul att kunna läsa sig till vilken skugga som ligger ungefär var på ögonlocket ifall det är någon färg man direkt älskar.

2009-05-02 @ 20:37:23
URL: http://www.pssion.se
Mimmi

Jättefint!



Jag hoppar alltid över såhär gjorde jag-textsjok. Om jag får veta ungefär vilken skugga som ligger var är jag nöjd.

2009-05-02 @ 20:56:30
URL: http://yta.bigmouth.se
Emma P

Snyggt! Har visserligen inte sett Gråpyres version, men tycker att den här var väldigt fin. Och ja, visst bilderna lockar såklart mest, men en kort beskrivning av hur sminket har lagts är inte fel tycker jag. Sen beror det iofs lite på. Den här tekniken använder du ju rätt ofta, då behöver man kanske inte skriva så utförligt, men om det rör sig om nya tekniker så tycker jag att det är kul med lite utförligare beskrivning. Sen tycker jag att det blir lite tomt om man inte får nån beskrivning, och dessutom så är det svårt att veta vilken skugga som ligger var.

2009-05-02 @ 22:11:09
Matilda

Jag saknar faktiskt att läsa hur du gjorde allt, jag har ingen aning om vilken skugga som är vilken, det var mkt lättare att läsa och titta på bilderna än att läsa 3 skuggnamn och gissa sig till vilken som var vilken ;)

2009-05-02 @ 22:30:52
Katy

Hi, great make up and technique ! very inspiring! Unfortunately I can't read swedish but the pics are great.

2009-05-03 @ 09:55:45
URL: http://www.poopoopidoo.com
Sanna

väldigt fint

2009-05-03 @ 12:47:41
URL: http://makeupmylack.blogg.se/
Piraya

Jag skulle uppskatta appliceringen också..Ibland undrar jag nämligen hur du lyckas få in så många skuggor i en make (är ju inte så värst avancerad själv ;))men fattar att det inte skulle bli samma makalösa resultat annars!

2009-05-03 @ 14:22:58
Sminkan

Snygg makeup i fina färger! Jag vill nog också ha texten kvar, även om du oftast använder samma teknik så är jag inte en macoholic och har inte koll på skuggorna som ni andra. :D

2009-05-03 @ 15:15:00
URL: http://sminkan.blogg.se/
Aila

Så läckert! Äger visserligen inte Henna men Humid och Sumptuous Olive och då kan även jag efterapa looken;)!

2009-05-03 @ 16:55:43
Carolina

Jag tycker nog att beskrvningen är minst lika viktig som bilderna, eller nej, vad vore en fotd utan bilder? Men iaf...som några tidigare redan sagt så är beskrivningen till stor hjälp för oss lite mindre kunniga då man vill lokalisera vilken skugga som är vilken ;)

2009-05-03 @ 18:51:05
Maja

Gud vad snyggt! Passar verkligen dig grymt bra!



Jag tycker att det är kul att läsa om hur du har gått till väga! Men bilderna är ju såklart det roligaste ^^

Men du kanske borde fundera på att skriva några rader på engelska med? Du har ju uppenbart minst en läsare som inte förstår svenska ;)

2009-05-03 @ 19:44:02
Purity

Anonym: Tack! Är ett diadem jag har =)



P'ssion: Ja samma här, jag ska nog fortsätta att skriva men kanske inte lika intensivt. Kanske mer ska rada upp vart på ögat vilken skugga ligger, eller visa på närbilden på ögat vilken skugga som ligger var?



Mimmi: Tack! och tack för din åsikt =)



Emma P: Ska nog börja skriva lite kort igen, men nog inte lika långt som jag har gjort innan. Tack för din åsikt!



Matilda: Texterna kommer komma tillbaka!



Katy: Tanks! I'll start writing shortly in english aswell starting from tomorrow, and translate each old entry one by one. Great that you've found your way over here!



Sanna: Tack!



Piraya: Om jag gör så att jag skriver vart varje färg ligger på locket i kommande FOTD's så får ni läsare jättegärna ställa frågor i kommentarerna om det är något ni undrar om själva appliceringen!



Sminkan: Tack, och tack för åsikten! Texten kommer komma tillbaka men i en kortare version så att ni får lite koll på vilken skugga som ligger var i alla fall =)



Aila: Sumptuous Olive och Henna är nästan tvillingar, så det är en bra ersättare =)



Carolina: Tack för åsikten!



Maja: Tack ska du ha! =D Ska börja skriva någon rad på engelska från och med imorgon, har tänkt göra det ett tag nu men har aldrig orkat ta tag i att översätta alla gamla inlägg, men man måste ju börja någonstans? =)

2009-05-03 @ 23:10:51
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy