Rose romance beauty powder


...Jag måste ha det här pudret. Titta så vackert det är, skulpterat som en ros i sin dosa!




Beauty powdret släpps i två nyanser, blush of youth i klassiskt rosa med guldskimmer och summer rose i rosa som drar mot lila med skimmer, i samband med MAC-kollektionen A rose romance i Sverige i mitten av maj.

Källa: Temptalia.com




badis

Vad trevligt att du visade upp den, nu känner jag att jag kan spara pengarna på denna sötsak istället för att hamstra mer hello kitty:)



...bara man sen har hjärta att sätta penseln i konstverket så!

2009-03-10 @ 06:22:39
URL: http://badbomben.blogspot.com
Kajalpennan

Vet du när den släpps i usa?

2009-03-10 @ 07:20:30
URL: http://kajalpennan.blogspot.com
Veronica

Oh, vad fint :D om jag har pengar skall jag införskaffa det. Jag har en fråga, jag ska köpa en blendingbrush från MAC, men.. vilken? Jag vill ju blanda ihop färgerna så det smälter ihop och inga skarpa kanter, och det finns ju som sagt ett uppsjö av det, men jag vet inte vilken haha.

2009-03-10 @ 10:03:26
URL: http://weby.wordpress.com
Veronica

P.s och så att färgintensiteten inte försvinner såklart.

2009-03-10 @ 10:06:09
URL: http://weby.wordpress.com
Purity

badis: eller hur, jag kommer nog tveka många gånger om innan jag sätter penseln i den!



Kajalpennan: 23 April är det officiella datumet i USA och Kanada!



Veronica: #217, helt klart =) Den är mjuk och fluffig, men ändå tillräckligt styv för att blenda skarpa kanter. Lagom stor är den med och det är bra form på den. Jag använder min varje dag! Om du upplever att färgintensiteten försvinner är det bara att ha på lite skugga på penseln innan du blendar, då får du snyggare övergångar mellan färgerna med.

2009-03-10 @ 11:08:46
URL: http://purity.webblogg.se/
Veronica

Åh, tack för ditt svar, då skall jag införskaffa #217 när jag får pengar, är lite jobbigt att bo i en storstad som Göteborg ibland, så många gånger som man dreglar över allt i Macdiskarna inne på Åhléns, men det förstås, jag älskar mitt Göteborg ändå! Tack för tipset :) har en small blendingbrush från MUS, men den suger ju och så är den "vass" eller vad man ska säga, så gör ont att blenda, sen så kan MUS köra upp något i röven, fått infektion av deras ögonskugga (det hände tre gånger innan jag fattade vilken produkt det handlade om) och mailade de, och inte fan blev man bra bemött heller. Så nu håller jag mig till MAC och viva la diva HAHA. Oops, sorry för lång kommentar :)

2009-03-10 @ 12:19:47
URL: http://weby.wordpress.com
Purity

Veronica: Jag skulle gärna byta med dig, jag bodde i Stockholm fram tills i september förra året och jag längtar så fruktansvärt mycket tillbaka =( Men det är bara ~9 månader kvar här i Karlshamn nu, sen får jag flytta hem igen! Usch vad trist, jag måste erkänna att jag inte är speciellt förtjust i MUS heller, tycker att dom har dålig kundservice och trista anställningsvillkor, tydligen måste man vara utbildad MUA + ha jobbat minst ett år inom branschen innan man kan få jobb... MAC kickar MUS rumpa när det kommer till borstar, trots att de kostar nästan lika mycket!

2009-03-10 @ 12:49:17
URL: http://purity.webblogg.se/
Veronica

Aww jag bodde i Sthlm i 8 månader, sen flyttade jag hem till Göteborg igen, det är ju sant som det är sagt: Borta bra men hemma bäst. Varför flyttade du ner till Blekinge om man får fråga? :) fyfan, sjuka anställningsvilkor ja, jag har ingen bra erfarenhet, frågade om kakeyeliner, dryg som fan var fanskapet som jobbade där, men MAC ligger ju precis brevid med sin glans, åhå. Så sjukt mycket man vill ha. Jo, har förstått att M.A.C's borstar är bäst, längtar verkligen tills jag får mina pengar av FK så jag kan gå och köpa mina första M.A.C-produkter. Rekomenderar du något som man inte kan vara utan? Jag räknar ner de 9 månaderna med dig, jag vet hur det är att ha hemlängtan.

2009-03-10 @ 13:07:55
URL: http://weby.wordpress.com
Purity

Veronica: Min sambo skulle plugga här nere, så jag följde med. Hellre bo här i 1½ år än att vara utan honom så länge =) Har också blivit bemött med dryg attityd varje gång jag har varit på MUS, fattar inte vad dom tänker med =/ MACs fluidline är super, och highlighterskuggan shroom använder jag nästan varje dag! =) Tack för omtanken!

2009-03-10 @ 13:59:52
URL: http://purity.webblogg.se/
Veronica

Ja, okej, då förstår jag :) därför jag bodde i Sthlm, hellre med kärleken än ett distansförhållande :) okej, ska kolla in de :D tack för tipsen. Jag tror de tänker med Göran Perssons rövhål, höh. Aldrig mer MUS i alla fall.

2009-03-10 @ 14:39:57
URL: http://weby.wordpress.com
Sofie

Hej, vilken fin blogg du har :) här har du en som verkligen älskar smink, och du kan verkligen sminka dig nästan så man blir lite avis! lägger till dig i min bloglovin! ha de bra! kram /sofie

2009-03-10 @ 14:53:48
URL: http://lifeisbetterblond.blogg.se/
Purity

Veronica: Vad gör man inte för kärleken ;-) Hoppas du hittar något du gillar, är alldeles för lätt att bli fast när man väl har köpt en MAC-produkt! =P



Sofie: Tack så mycket, vad roligt att du har hittat hit! =D

2009-03-10 @ 22:52:39
URL: http://purity.webblogg.se/
Veronica

Haha, ja, jag lär hitta något ;) så många gånger som jag går förbi där med bedjande ögon inför pöjkvännen haha. Blev lite cranky när jag inte kunde köpa något ur Metal-X när den fanns ute bland diskarna, blev kär i pigmentburkarna.

2009-03-11 @ 12:04:17
URL: http://weby.wordpress.com
Veronica

Haha, ja, jag lär hitta något ;) så många gånger som jag går förbi där med bedjande ögon inför pöjkvännen haha. Blev lite cranky när jag inte kunde köpa något ur Metal-X när den fanns ute bland diskarna, blev kär i pigmentburkarna.

2009-03-11 @ 12:04:32
URL: http://weby.wordpress.com

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy