Mer MAC-shopping


Jag har shoppat väl över min sminkbudget den här månaden, men när man väl får gå till en MAC-disk så är det svårt att låta bli ;-) Var förbi både hos Åhléns city och PUB i Stockholm igår, eftersom Åhléns inte hade allt på min lista. MUAn på både Åhléns och på PUB var jättetrevliga och hjälpsamma som vanligt! Hon på Åhléns jobbade på NK egentligen så hon hade lite problem att hitta rätt i lådorna, men hon fick tag i allt åt mig till slut =)

Frågade om Hello Kitty och Grand Duos eftersom jag egentligen skulle vilja få det undanlagt men det gick tyvärr inte, och på Åhléns sa dom att dom antagligen inte kommer sätta upp HK-displayen förrän den 23/3 i och med att det är då de ska ha sitt event. PUB sa däremot att dom får upp både HK och GD den 15/3. Fick även höra att Åhléns har börjat med postorder igen för alla oss som bor långt från en MAC-disk, det är bara att ringa och lägga en beställning tydligen så skickar dom det på posten! Frakten går på ca 350 kr dock, men är man några stycken som går ihop kan det kanske vara värt det =) Telefonnumret till MAC på Åhléns city är  08-67 66 028. Både Åhléns city och PUB har också börjat med att hålla ett kundregister, där man får skriva upp sig om man vill ha information och inbjudningar till framtida förhandsvisningar och event! Superkul tycker jag!

När jag skulle betala på Åhléns city gjorde MUAn mig överlycklig genom att lägga fram två st Colour Forms-paletter och sa att jag fick välja en. Jag stod och hade beslutsångest i typ 5 minuter innan hon sa "vi ska se hur mycket det blir" (jag handlade åt mig själv och åt Stephy, så det blev en rätt saftig summa) och när hon slagit in allt och såg att det hamnade över 2000 kr så sa hon att jag fick ta båda två. LYCKA! Colour forms är en LE-kollektion som släpptes i somras, enbart på Nordstroms. och på något sätt har alltså MAC på Åhléns city fått tag på båda paletterna från kollektionen och ger bort dom som freebies om man handlar över 1000 kr. Dom hade en glasburk med paletterna i vid kassan, såg ut att vara max 8-10 paletter kvar så skynda till MAC på Åhléns city med andra ord om ni vill knipa en av dom här sällsynta godbitarna!

Oj vad mycket text det blev... Här kommer lite bilder på vad som fick följa med mig hem den här gången i alla fall =) Prep + prime handlade jag förresten inte på MAC, den fick jag på posten av snälla Lina eftersom MAC har haft slut på den sen typ innan jul. Tack Lina!





Studio sculpt foundation och concealer i NW20 (foundationen är i en gigantisk tub, jag trodde den skulle vara mindre! =D), Prep + prime skin.




Loose blot powder i medium. Det här är THE löspuder om du upplever att du blir blank i t-zonen under dagen! Fick åka in till stan en extrarunda för det här faktiskt, för jag glömde köpa det första rundan, och mitt gamla är tokslut... Men det var det värt! =)




Ögonskuggor




Satellite dreams, min nya favoritlila, i pro pan




Deep shade från BBR-kollektionen




Sateillite dreams till vänster, Deep shade till höger. Båda är swatchade på en bas av UDPP och bilden är tagen i dagsljus.




Colour Forms-paletter! =D




Cool eyes till vänster, warm eyes till höger. Båda innehåller en 213SE-borste, och alla skuggorna i båda paletterna är LE. Cool eyes innehåller skuggorna Radial pink, Brown border, Spot colour, Blue spill och Slate smoke. Warm eyes innehåller skuggorna Chillproof, Tancentric, Rolled gold, Rustic och Fertile.




Quick tease lipglass från BBR-kollektionen




Och sist men inte minst, en ny flaska brush cleanser!




Efwa

Jag var ju där idag, och handlade för 980:-, kunde de inte sagt då att om jag handlade för 20:- till så skulle jag få det där?

Ibland måste man liksom en tub, klämma ur dem saker, och då efter att andra redan frågat.

2009-03-03 @ 16:20:46
Sminkan

Inte illa shoppat! Vad läckert allt ser ut! Ser fram emot alla eotd!! :D

2009-03-03 @ 18:49:27
URL: http://sminkan.blogg.se/
anki

vad underbart! låter som "min" MUA från NK måste jag säga :) får alltid en massa saker av henne när jag handlar :) njut av dina nya grejer! :D

2009-03-03 @ 19:38:57
Kerstin

Fina grejer! Det är alltid så himla kul att fåmed lite presenter!

2009-03-03 @ 22:21:48
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com/
Marie

Whoa..! Vilken rejäl dos MAC, superfint att få freebies!

2009-03-03 @ 23:01:30
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Rouaa

nice. den känslan när man ha köpt något nytt är underbart... btw. color forms kom faktist till Sverige när det släpptes ;) Fan vi borde också ha paletterna här! Haha.

2009-03-04 @ 01:15:23
URL: http://rouaa.blogg.se/beauty
Katarina (bjooti.net)

Vad kul! Fast Colour Forms såldes inte bara på Nordstroms, utan även i andra butiker i resten av världen, som till exempel på Åhléns City och NK där jag tittade på dem i somras. Det var bara i USA som den var begränsad till Nordstroms.

2009-03-04 @ 07:08:28
URL: http://bjooti.net
rocketqueen

Grattis! Alltid kul med extra! Jag har de båda paletterna och älskar dem! Nordstroms exclusive blir extremt sällan exclusive, de fanns överallt. Tur iofs!

2009-03-04 @ 10:08:14
URL: http://rocketqueens.blogg.se/
Purity

Efwa: Nej vad dåligt, det kunde ju dom ha sagt till dig =(



Sminkan: Ska bli jättekul att få leka med alla nya färger! =D



anki: Det är säkert samma, hon var blond =)



Kerstin: Visst är det!



Marie: Jag har aldrig fått freebies förut, så jag blev superglad!



Rouaa, Katarina, rocketqueen: Jag måste ha missat Colour forms när dom kom ut förra sommaren helt enkelt, för jag var säker på att jag inte hade sett dom i Sverige förut... Bra att veta att Nordstroms-kollektionerna kommer hit till Sverige med!

2009-03-04 @ 10:47:41
URL: http://purity.webblogg.se/
Elin

Löspudret från Mac är superbra faktiskt!! Älskart!

2009-03-04 @ 20:46:45
URL: http://noubaelin.blogg.se/
inthemake

Vilken överdos i fina grejer ;)

2009-03-06 @ 12:49:35
URL: http://inthemake.se
evelina

fungerar pudret för t-zonen bra? :)

2010-07-27 @ 21:55:51
URL: http://moaevelinas.blogg.se/
Purity

evelina: det är kanon, dock har löspudret blivit en PRO-produkt nu tyvärr och går inte längre att få tag på i Sverige. Det finns fortfarande i pressad form, däremot.

2010-07-29 @ 20:13:44
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy