Lavender whip + ever so rich = <3


Jag var lite skeptisk till ett ljuslila läppstift först, men jag var ändå tvungen att ha lavender whip-stiftet och ever so rich-glosset från Creme Team-kollektionen som MAC lanserade i förra veckan. Och jag är himla glad att jag köpte dom; färgen på både stift och gloss är riktigt unika och väldigt bärbara eftersom den lila nyansen drar något åt rosa. Både stift och gloss är vackra var för sig; lavender whip med sin krämiga formula och perfekta lila nyans, och ever so rich med sin skira, lite svalare lila ton. Men ihop är dom nog som allra vackrast!
Jag är totalt såld på cremesheen-formulan! Läppstiftet smälter liksom ihop med läpparna, även om de inte är maximalt återfuktade sedan innan, och stiften ger ifrån sig alldeles lagom mycket färg som man kan bygga upp i flera lager.
kotte

OMG! :D <3

2009-02-23 @ 22:34:25
URL: http://ninjaminerals.blogspot.com/
Maggie

Ser så sjukt fint ut på dig!Ska nog sneaka förbi där idag igen... :P råkade prova Kanga rouge så läpparna vart så röda att det inte gjorde creme team-stiften någon rättvisa att prova dem efteråt

2009-02-24 @ 14:40:43
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
Sminkan

Ser jättefint ut!

2009-02-24 @ 17:43:14
URL: http://sminkan.blogg.se/
Purity

kotte: =DMaggie: "råkade" prova =P haha. Prova creme in your coffee, den är så sjukt snygg på läpparna! Jag ska testa crosswires när jag är på MAC nästa gång tror jag, är lite sugen på den...Sminkan: Tack!

2009-02-24 @ 20:51:51
URL: http://purity.webblogg.se/
Maggie

Jag får göra det! Vi kan gå dit tillsammans tycker jag :)

2009-02-25 @ 18:37:18
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy