Swatches: Moon River vs. Blonde vs. Perfect Topping


Var en tjej på Specktra som ville se en jämförelse mellan Moon River MSF blush duo, Blonde MSF och Perfect Topping MSF. Kom på att detta kanske kan vara till hjälp för några av er läsare, så jag lägger upp bilden här med!
Moon River är ett duorouge med en solid, persikorosa sida, samt en melerad sida med inslag av krämvitt, rosa, blått och lila. Båda sidorna ger skimmer, men den melerade sidan passar ypperligt till highlighterändamål då den blir en kall, ljust rosa ton med blåa undertoner. Blandar man de båda sidorna får man en mer rosatonad highlighter. Blonde MSF består av 4 ränder som går från ljust persikorosa till babyrosa, och blandar man samtliga får man en varm, persikorosa nyans med skimmer som går att använda både som highlighter eller som rouge, antingen ensamt eller över ett annat rouge. Perfect Topping MSF är ett melerat puder som går alltifrån persika till kall lavender. Blandar man pudret på borsten får man ett underbart champagnefärgat puder med rosa undertoner, som skimrar mindre än både Blonde och Moon River men ger ett fantastiskt vackert glow.
Sofia (heartcore)

damn, nu blev perfect topping helt plötsligt lockande, och jag som trodde att jag kunde stå emot sugar sweet kollektionen ...

2009-04-06 @ 18:32:57
URL: http://www.heartcore.se
Purity

Sofia: Sorry! ;-) Jag trodde inte heller att jag ville ha något från sugarsweet. Tji fick jag...

2009-04-06 @ 21:29:46
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy