Veckans bloggtema - Tips om makeup inför helgerna


Den här veckan vill Mayaline ha tips om makeup inför helgerna. Jag som älskar färgstarka, glittriga makeuper tar förstås tillfället i akt vid glammiga högtider som jul och nyår att kräma på lite extra! Här kommer lite tips på makeuper och produkter du kan använda för att få till riktiga glammiga jul-eller nyårssminkningar!



Svart, rött, guld, silver, blått och grönt är nyanser som jag sträcker mig efter extra gärna så här till jul och nyår. MAC har släppt en hel drös med mineralskuggstrior, där mittenstrecket består av glitterpartiklar. Danger Zone heter dosan i rött, silver och svart och den kostar ca 185 kr. Med highlighter/skimmerpudret mineralize skinfinish får din hy en underbar vinterlyster, soft and gentle heter en av nyanserna och den är perfekt mot min hudton! Jag applicerar med min skunkborste, MAC #182, för att få en skir applicering, less is more med det här vackra pudret som kostar runt 265 kr. Läpparna målar jag gärna röda till jul, LE-stiftet "red" she said från MAC är jag grymt sugen på! 170 kr kostar den här godingen. Eller varför inte glittra till ordentligt i decembermörkret med ett par glittrande läppar? Lime Crime säljer ett löst glitter som är säkert att använda både till ögon och läppar, på bilden ovan ser ni glittret "banshee" applicerat över ett brunt läppstift. Urläckert! Glittren kostar $12. Silver och blått är en favoritkombo hos mig till nyår, och jag kombinerar gärna med en glittereyeliner, t.ex. Heavy Metal glitter eyeliner från Urban Decay. De finns i flera olika nyanser för 199 kr hos blush.se. Ett annat löst glitter jag är förtjust i är MACs glitter, några favoriter är red, 3D silver och black. Du kan köpa samples av dessa glitter hos bl.a. Cheryl's shiny eyes eller en fullsizeburk hos MAC för ca 210 kr. Svarta sotningar passar även de bra i vintermörkret, speciellt i samband med silverglitter! Min favoritbas för svarta sminkningar är Sharkskin shadestick från MAC. Applicera MAC black tied, en högpigmenterad svart ögonskugga med silverglitter, över sharkskin och du har ett par glammiga, glittriga nyårsögon på ett kick! Dofta gott ska väl huden få göra också, varför inte låta både huden och näsan njuta samtidigt med ACOs bodylotion golden delicious apple & vanilla? 59 kr kostar den hos ditt närmaste apotek, men skynda att fynda för den finns enbart i en begränsad upplaga nu till jul!

Hur sminkar du dig till jul och nyår? Tar du ut svängarna lite extra som jag gör, eller lägger du bara till små detaljer för extra jul/nyårskänsla? Kommentera gärna!




RM

Riktigt bra tips och härliga bilder! :)

2008-12-15 @ 15:18:13
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Josephine

Hej!

Jag ville bara önska dig en riktigt god jul med detta vykort :D



http://mistletoemakeover.com/?7a87ea5a404a6b31d1440c59f636241b

2008-12-17 @ 18:44:02
URL: http://makeuponista.wordpress.com

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy