Julklappstips 3


Svårt att hitta en bra julklapp till din pojkvän/pappa/bror? Skäm bort honom med en lyxig skönhetsprodukt, något många män är dåliga på att unna sig!


1. Vichy Homme Hydra mag C - En återfuktande och stärkande ansiktskräm som innehåller magnesium och C-vitamin för att stimulera cellförnyelsen. 198 kr på apoteket.
2. ghd sculpting wax - Ett vax med matt finish, idealiskt för att forma korta frisyrer och ge struktur till håret. Klicka hem denna burk för 259 kr hos eleven.se!
3. Lacoste red edt -
Jag fullkomligt älskar den här doften, precis lagom tung och fräsch. Toppnoterna i denna parfym är äpplen och blommor, mellannoterna är jasmin och cederlöv, och basnoterna består av ädla träslag, vit mysk och patchouli. Finns hos de flesta parfymerier, från 400 kr och uppåt!
4. Dermalogica multivitamin hand & nail treatment -
Även män får torra händer! Den här krämen både återfuktar och skyddar händerna mot väder och vind. Du kan köpa den bland annat hos lookfantastic.com, där den kostar £14.45 (ca 182 svenska kronor).
5. H&M deo stick for men -
Ett väldoftande deostick i snygg förpackning till ett bra pris! 49.50 kr hos H&M!
6. The body shop for men razor relief -
En återfuktande och väldoftande after shave-kräm som absorberas lätt av huden och lugnar den. Priset ligger på ca 165 kr hos The Body Shop!




Catharina (Nekoi)

Mm, Lacoste är Pojkvännens favorit, men just "Red" har han. Kom för mig att istället beställa "Elegance" som han inte har =P Tack för bra tips!

2008-12-05 @ 11:22:53
URL: http://www.eternal-rain.org/blogg/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy