Hawaiian Tropic i ny kostym


Hawaiian Tropics solskyddsprodukter får mig direkt att tänka på tropiska stränder med palmer, kritvit sand och turkost hav. Jag vet att det är några som inte riktigt kommer överrens med doften på deras produkter men jag älskar kokosdoft så mig faller dom perfekt i smaken. Dessutom har dom en stor bredd på sina SPF-produkter, alltifrån sololja med SPF4 till solkräm med SPF50, och även en hel del after sun-produkter och läppbalsam med SPF.

Från och med i vår har Hawaiian Tropic pimpat om sina solskyddsprodukter i nya snygga förpackningar. Jag tycker att dom har lyckats riktigt bra med den nya designen, dom gamla flaskorna fick mig att tänka på inoljade söndersolade spännisar iklädda speedos av någon anledning...



Protective dry oil SPF 6 (95 SEK), Protective sun lotion SPF 50 (125 SEK), After sun moisturizing lotion (85 SEK), After sun body butter (99 SEK), Sensetive face sun lotion SPF 30 (125 SEK)


Nu börjar solen gassa på ordentligt (yay!) så här ska det testas solskydd och after sun-produkter! Mest nyfiken är jag på ansiktssolskyddet och after sun body buttret. Recensioner kommer inom kort!



In English: Hawaiian Tropic instantly makes me think of tropical beaches with palm trees, white sand and a turquoise sea. I know that there are some people who really don't like the scent of their products but I love coconut so they are right up my alley. Plus, they have a huge range in their SPF products, from sun oil with SPF4 to sun lotion with SPF50, and also quite a few after sun products and lip balm with SPF.

As from this spring, Hawaiian Tropic have re-designed their sun products in new and pretty packaging. I think they did very well with the new design, the old bottles made me think of oiled, über-tanned muscle men wearing speedos for some reason…

The sun dares to come out more and more here in Sweden (yay!) so it's time to start testing sunscreen and after sun products! I'm mostly curious about the facial sunscreen and the after sun body butter. I'll be reviewing some Hawaiian Tropic shortly!






Johanna

Hahah, jag håller med om det du sa om de gamla förpackningarna. Jag tänker alltid på värsta bodybuilders med söndersolad hud iklädd speedos och raybans som går omkring på stränderna och spänner sig xD

2011-05-02 @ 13:11:44
Tina (Beleza)

Jag tycker Hawaiian Tropic's produkter verkar jättebra och förpackningarna är jättefina. Tyvärr är jag en av dem som inte klarar doften. Tycker de luktar jättegott i flaskan men jag klarar bara inte av att ha doften på kroppen hela dan. :(

2011-05-02 @ 13:12:23
URL: http://beleza.blogg.se/
Hanna

jag är en av dem som fullkomligt älskar Hawaiian Tropics coccos doft. Inget slår oljan, och ingen coccos-lukt slår Hawaiians.

Köpte den gröna burken i tron om att få samma lukt som av oljan, men njae inte riktigt

2011-05-02 @ 16:37:40
URL: http://hannassmink.blogg.se/
Ida

Oh, den Dem luktar så gott deras krämer! man kan dock tänka på stora killar med mycket muskler, men dem är ju kanon!

2011-05-03 @ 10:19:26
URL: http://festisandi.blogg.se/
Purity

Johanna: Haha eller hur! =P



Tina: vet att det är många som inte klarar med doften, dom borde göra doftfria versioner med tycker jag för jag gillar verkligen produkterna. Ansiktssolskyddet med SPF30 är doftfritt dock!



Hanna: Body buttert verkar bara dofta kokos och inte ha den där hinten av söt banan som oljorna och solkrämerna har. Jag tycker det doftar mumma med, däremot!



Ida: Jag tänker bara på speedos, haha =P

2011-05-03 @ 12:22:19
URL: http://purity.webblogg.se/
Anonym

Hej!

När du skriver om ögonskuggor och paletter där man ska "pressa" ögonskuggorna och så, Hur gör man när man pressar ögonskuggorna? Skulle vara bra om du kunde göra ett inlägg om det? :)



Tack för svar! :)

2011-05-03 @ 15:14:54
Dee

Jag gillar Hawaiian Tropic men tyvärr har dom bara uvA skydd och vill ha både uvA och uvB i mitt solskydd. Men jag har köpt bodybutter från dom:)

2011-05-04 @ 10:45:54
URL: http://deelight.blogg.se/
Purity

Anonym: Kolla in maggies guide!: http://maggiemakeupaddict.com/2009/october/tutorial-pressa-mineralsmink.html



Dee: Ja det är lite synd.

2011-05-06 @ 18:05:34
URL: http://purity.webblogg.se/
Fröken Frodig

Dee skriver att det bara finns UVA-skydd i Hawaiian Tropics produkter. På min förpackning med Face lotion så står det att det både är UVA och UVB, spf 30 är väl för UVB vad jag har förstått? På baksidan står det även UVA, 3 stjärnor och "Good". Hur ligger det till egentligen?

2011-05-07 @ 18:42:09
Purity

Fröken Frodig: Nu när jag kollade extra noga på min Face lotion så står det UVB på den med. Kanske är olika för olika krämer. Bra att dom har petat i både UVA och UVB i ansiktskrämen i alla fall, eftersom huden i ansiktet är extra känslig!

2011-05-08 @ 12:08:13
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy