OPI Teenage dream


Det här är nog det tjejigaste jag någonsin har burit på naglarna, jag gillar't! Teenage dream från OPIs Katy Perry-kollektion är ett virrvarr av små skimmerpartiklar i silver och rosa och större holografiska glitterpartiklar i en skir babyrosa bas. Jag har lagt det ovanpå ett dammrosa krämlack - Dusty rose från Scratch nails - för att få basfärgen helt täckande, eftersom Teenage dream inte blir täckande på egen hand.

Jag lackade två lager av Dusty rose, toppade sedan med tre lager av Teenage dream och avslutade med två lager snabbtorkande överlack, Seche vite, för att jämna ut strukturen. Det kommer bli en mardröm att ta bort, men det är det värt!















In English: This is probably the girliest polish I've ever worn, and I like it! Teenage dream from the OPI Katy Perry collection is a bundle of small shimmer particles in silver and pink and larger holo glitter particles in a sheer baby pink base. I've applied it on top of a dusty pink creme - Dusty rose from Scratch nails - to get the base colour entirely opaque, since Teenage dream isn't opaque on it's own.

I did two coats of Dusty rose, topped with three coats of Teenage dream and finished with two coats of fast dry top coat, Seche vite, to even out the structure. It will be a nightmare to remove, but it's totally worth it!




Aila

Fint men jag gillar Last friday night bättre ;)

2011-03-17 @ 11:07:33
Glitter Sisters

Härligt! Det enda som saknas är rosa bubbelgum som du blåser upp till stora ballonger :0)

2011-03-17 @ 11:19:33
URL: http://www.glittersisters.com/
Lizzie

Snyggt! Många glitter brukar bara vara lite för mycket men den här ser ut att hålla! Kram

2011-03-17 @ 12:33:07
URL: http://seizzilturn.blogg.se/
Nocic

Oh. Underbart!

2011-03-17 @ 12:58:14
URL: http://nocic.se/
Pernilla

Det ser ju läckert ut alltså! Köpte minikollektionen när jag var i Helsingfors. Ska hitta ett snyggt lack att ha under och måla detta över.

2011-03-17 @ 14:47:07
elin

superfint!

2011-03-17 @ 14:55:56
URL: http://ellebellebus.blogg.se/
Emma

Jag kan inte riktigt med giltter lack nog för att de är hemska att få bort :)

2011-03-17 @ 16:27:43
URL: http://emla82.blogspot.com
izabella

Jag köpte samma igår, så snyggt!!

2011-03-17 @ 17:58:56
URL: http://http://itizmakeup.blogg.se
Michilicious ~

Aah, fint!

Nailtastic

Jag blev riktigt förtjust i Teenage Dream! Trodde jag skulle tycka att den var mesig, men i stället tyckte jag att den var jättefin.

2011-03-17 @ 19:28:44
URL: http://nailtastic.blogspot.com/
Purity

Aila: Jag kan inte bestämma mig faktiskt vilket jag gillar mest. Båda två är dessutom mycket finare i verkligheten än på bild!



Glitter Sisters: Japp! =D



Lizzie: Jag gillar att det är en variation på glitterpartiklarna, både små och stora!



Nocic: Love!



Pernilla: Åh, OPI's miniflaskor är så söta. Vilka lack innehöll minikollektionen? =)



elin: Tack!



Emma: Ja dom är en pain in the ass att ta bort, det gäller att ha tålamod....



izabella: love it!



Michilicious: =D



Nailtastic: Samma här!

2011-03-17 @ 20:44:33
URL: http://purity.webblogg.se/
Pernilla

Alla utom crackeleringslacket. Tog ett djuplila lack från OPI under och Teenage Dream över. Det blev bra det med =)

2011-03-18 @ 06:35:40
Aida

Hej Sanna, jag måste bara få ställa en fråga jag har undrat över så länge. När du beskriver ditt tillvägagångssätt, citerar: "Jag lackade två lager av Dusty rose, toppade sedan med tre lager av Teenage dream och avslutade med två lager snabbtorkande överlack, Seche vite, för att jämna ut strukturen..."



Hur gör du egentligen då? Tex när du lackar 2 lager av dusty rose, väntar du på det första lagret ska torka innan du applicerar det andra? Och sedan när du lackar över Teenage Dream, väntar du då på att de 2 Dusty rose lacken torkar innan? Jag har nämligen ett snabbtorkande överlack från Mavala, men det skulle aldrig i världen kunna torka alla de lagrena du beskriver. Är så himla ivrig över ett svar eftersom att jag aldrig får till snygga naglar pga all väntetid. Tack på förhand! / Aida

2011-03-18 @ 12:41:26
Purity

Pernilla: Åh, låter fint!



Aida: Jag lackar ett till lager på direkten, så fort jag har lackat klart ett lager på alla naglar så börjar jag om med nästa lager på första nageln igen, och mitt snabbtorkande överlack lägger jag på medan de andra lagren är blöta eftersom det går ner på djupet och härdar alla lager. Jag tycker det är skillnad på snabbtorkande överlack också - det som torkar absolut snabbast av de jag har testat är Seche vite. Depends snabbtorkande överlack, till exempel, tar ca 5 gånger så lång tid på sig att härda. Jag skulle aldrig orka lacka naglarna så ofta som jag gör om jag behövde vänta på att varje lager skulle torka innan jag lackade på nästa, snabbtorkande överlack is the shit!

2011-03-18 @ 14:41:04
URL: http://purity.webblogg.se/
Aida

Du är en pärla, tack för ditt snabba svar! Jag ska definitivt kika på Seche vite, tack återigen!!

2011-03-18 @ 15:28:50
Emma P

Min favorit bland glitterlack just nu. köpte först minisetet men gillade detta så mkt att jag köpte det som stor...

2011-03-19 @ 13:25:19
URL: http://sminkan.blogg.se/
Purity

Aida: så lite så, hoppas du gillar det lika mycket som jag gör =)



Emma P: Det är verkligen superfint!

2011-03-20 @ 14:23:11
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy