Bloggtips: Lacky nails


För alla er lackälskare där ute vill jag tipsa om en svensk lackblogg jag hittade idag - Lacky Nails. Mona, som driver bloggen, både skriver jättebra, tar fina bilder och har grymt bra smak. Kika in vettja! Klicka på bilden nedan för att komma till bloggen.In English:
for all you polish lovers out there, I want to recommend you a Swedish polish blog (who also writes in English) I found today - Lacky Nails. Mona, who runs the blog, is both a great writer, takes awesome pictures and her taste is excellent. Go have a look by clicking the picture above!


Images source: Lacky Nails
Pamsan

Håller verkligen med dig! Riktigt fin blogg. Älskar hennes bilder. :)

2011-03-24 @ 19:01:22
URL: http://pamsan.wordpress.com
Anna

Tack för tipset :)

Jag har en liten fråga till dig.

Har du lacket Austin-tatious Turguoise från OPIs Texas collection?

Jag har funderat på att köpa det för det ser helt underbart ut, men jag har hört mycket dåligt om det.. att det krävs fyra lager för att få det helt täckande t.ex.

Vill fråga runt lite så att jag verkligen får något som är värt priset :)

2011-03-25 @ 01:13:11
URL: http://shortylegsbeauty.wordpress.com
Nailtastic

Jag är också ett fan av Lacky Nails! Hennes bilder är alltid underbara.

2011-03-25 @ 10:15:58
URL: http://nailtastic.blogspot.com/
Purity

Pamsan: Älskar när man hittar nya bra bloggar!Anna: yes, det har jag, och det är verkligen så tunt som det talas om. Det blir inte helt täckande på egen hand, oavsett hur många lager man lackar. Synd, för det är jättefint i flaskan! Bäst är det nog som ett layeringlack.Nailtastic: håller med!

2011-03-25 @ 12:46:36
URL: http://purity.webblogg.se/
Sexy Sadie

Takk for tips. Elsker neglelakkblogger. De gir meg sånn fred i sjelen.

2011-03-25 @ 19:06:10
URL: http://www.sexysadie.norblogg.net
Josephine

Tack för tipset! :)

2011-03-27 @ 17:32:39
URL: http://makeuponista.se

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy