15% rabatt hos Stylestore.se


Stylestore.se är en nykomling på den svenska nätbutiksfronten inom skönhet. Butiken, som startades upp hösten 2010, lägger fokus på makeup, hudvård, hårvård och accessoarer och har i dagsläget ett 50-tal märken i sortimentet. Tanken bakom utbudet är att blanda etablerade märken med nykomlingar på marknaden, gärna sådana som inte är helt lätta att få tag på överallt - några exempel är China Glaze, Kings & Queens, Snowcrystals, Björk & Berries, Yu-be och Mádara.

Just nu får du 15% rabatt på hela din beställning om du anger rabattkoden BLOGG i kassan. Klicka på bilden nedan för att komma till butiken!


In English: Recently launched Swedish webshop Stylestore.se offers 15% off on your entire order if you use the code BLOGG during checkout!
Linda

Alltid kul med nya seriösa nätbutiker. Jag försöker fram vilka varumärken de har men när jag klickar på "varumärken" händer ingenting, hmm.

2011-01-21 @ 15:00:27
URL: http://lineofbeauty.blogg.se/
Purity

Linda: När du klickar på "varumärken" hamnar du längst ner på sidan, där alla varumärken finns listade. Tog ett tag innan jag förstod vart det var meningen att man skulle titta, trodde som du att man skulle bli omdirigerad till en separat sida!

2011-01-21 @ 15:14:27
URL: http://purity.webblogg.se/
Linda

Åh, detta lät ju verkligen intressant.. =) Ska absolut kika in där.

2011-01-21 @ 15:22:47
URL: http://paivys.blogg.se/
Josefin

Hej!

ÄLSKAR ögonskuggsfärgerna från Mine.! Har du testat detta märke på skuggor? Hur är de i pigment osv?

2011-01-21 @ 16:25:46
URL: http://radiancelundgren.blogg.se/
Purity

Josefin: Har tyvärr inte testat dom!

2011-01-24 @ 20:40:03
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy