Tävla med e.l.f. och vinn ett Mineral starter kit!


Budgetmärket e.l.f. anordnar en tävling ihop med nordiska skönhetsbloggar där du som deltar kan vinna ett Mineral starter kit! För att vara med och tävla behöver du göra följande:


Lycka till!


In English: This contest is open to Swedish readers only, sorry!

josefin

Såg nu att man skulle maila och att det är du som vinner XD

2010-10-15 @ 10:50:24
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Purity

Josefin: det är du som vinner, postade den här tävlingen mest för er läsares skull även fast jag också har chans att vinna.

2010-10-15 @ 11:43:41
URL: http://purity.webblogg.se/
Carolina

Grattis till dig och grattis till mig! :) Jag var med och tävlade genom din blogg och blev en av de två från Sverige som vann! Wohoo! ;) Så kul!!

2010-11-02 @ 10:55:05
Purity

Carolina: Aaah! Jag fick precis mailet från e.l.f. jag med, gud vad kul! Grattis till oss =D

2010-11-02 @ 11:21:47
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy