Ett paket kommer lastat... =D


Idag fick jag inte bara ett, utan två efterlängtade paket i posten, båda med avsändare från det stora landet i väst. Mitt kamerabatteri behöver ladda lite innan jag kan ladda över bilderna på vad som låg i paketen, så ni får en liten sneak peak så länge =)


 

 



Allt är inte till mig däremot, men visst är det en härlig hög med smink? =D



In English: Today I didn't get just one, but two long-awaited packages in the mail, both from two sweet gals from the other side of the atlantic ocean. I have to charge my camera battery before I can transfer the pictures on what was in the packages, but I thought I'd give you a sneak peak in the meantime =)

Everything was not for me though, but isn't that just a fantastic pile of makeup? =D





anki

åh vad härligt det där ser ut! :D

2010-03-02 @ 18:11:59
Nadja

Är det från Ebay eller finns det någon MAC onlinebutik? skulle väldigt gärna vilja att det fanns, då MAC inte finns i min stad eller i närheten :( MAC har så underbara produkter...

2010-03-02 @ 18:57:46
Purity

anki: Visst gör det, jag älskar att få hälla ut nyshoppat smink på bordet och bara gotta mig! =D



Nadja: Jag har en kontakt USA som köper och handlar åt mig, det är väldigt väldigt sällan jag handlar på ebay eftersom det cirkulerar så himla mycket fejk där. Någon onlinebutik som skickar till Sverige finns tyvärr inte i dagsläget, men bor du inte nära en MAC-disk kan du beställa över telefon från disken på Åhléns city i Stockholm så skickar dom det till dig, det tillkommer en fraktavgift och en administrativ avgift däremot. Telefonnumret dit är 08-676 60 28.

2010-03-02 @ 19:32:30
URL: http://purity.webblogg.se/
Helena/LipGloss Bitch

Men flås vad ljuvligt ;)

Är det moth brown från Barbie Loves Mac jag skådar där i mitten? Min personliga favorit alla kategorier från MAC :)

2010-03-02 @ 19:45:40
URL: http://lipglossbitch.se
Purity

Helena: Det kan mycket väl vara det du skådar ;)

2010-03-02 @ 20:18:04
URL: http://purity.webblogg.se/
Emma

Härligt :D

2010-03-02 @ 21:54:47
URL: http://rightmoment.blogg.se/
Eleni

Ååååh! En sminkälskares julafton? Jajemensan!

2010-03-02 @ 22:49:04
URL: http://elenisen.blogspot.com/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy