Purity recenserar: Max Factor Mastertouch Under-eye Concealer


Jag fick tillfälle att prova på den här concealern för några veckor sedan, så jag tänkte skriva några rader om vad jag tycker om den!




Mastertouch Under-eye concealer från Max Factor är en flytande concealer i en klickpenna, med inbyggd applikator i hårt skumgummi. För att få fram produkten skruvar man alltså på hylsan längst ner så kommer det fram concealer i applikatorn, hygieniskt och smart! Concealern kommer i tre olika nyanser: ivory, fair och beige.

Enligt Max Factor ska concealern dölja mörka ringar och ojämnheter under ögonen med ett naturligt resultat, och vara enkel att applicera med den speciella utjämnings-applikatorn. Jag håller med om den första delen, själva concealern är jättebra för att dölja mörka ringar under ögonen med och smälter bra in i huden, den funkar faktiskt jättebra på andra områden i ansiktet med som runt näsvingarna t.ex. Däremot är jag inte speciellt förtjust i applikatorn; jag lägger på concealern med den, men den är alldeles för hård för att jobba in produkten i huden med, så jag använder alltid fingrarna till detta. Dessutom är den nog inte speciellt dryg; första gången jag skulle använda den så var jag tvungen att skruva upp ca 3 mm av produkten för att det ens skulle komma ut något ur applikatorn. Trots detta gillar jag denna concealer, den bor för tillfället i necessären i min handväska eftersom den kommer i en sån bra förpackning och går fort att applicera!


Pris:
ca 100 kr
Betyg: 4/5



In English: I got the opportunity to try out this concealer a few weeks ago, so I thought I'd write a couple of lines to tell you what I think about it!

Mastertouch under-eye concealer from Max Factor is a fluid concealer in a pencil, with a built in hard foam applicator. Simply twist the end of the pencil to get the concealer to come out of the applicator, hygienic and simple! The concealer comes in three different shades; Ivory, fair and beige.

Max Factor describes this as a concealer that will cover up dark under-eye rings with a natural result, and it's easy to apply with the special applicator that evens out the product. I agree with the first part; the concealer is great to cover up dark under-eye circles and it's also great for concealing other parts of the face, such as around the nose, and it blends nicely with the skin. However, I'm not too fond of the applicator; I apply the concealer with it, but it's way to stiff to blend the product into the skin with. Plus, the concealer doesn't seem to be very economical; the first time I was about to use it, I had to twist the product up about 3mm before anything at all came out of the applicator. Despite that, I like this concealer and it's stationed in the makeup bag in my purse at the moment since it has got such a good packaging and is quick to apply!


Price: £7
Rating: 4/5





Kajsa

Att det tog ett tag att få fram concealern vid första användning är inget ovanligt när det gäller sånna som man skruvar fram. Så är det alltid.

2009-11-18 @ 12:14:17
Karin

Tack för en super blogg! Blev så inspirerad av dig att jag beställde hem detta: http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/halloffame/



250 kr inkl frakt. :) Är så nyfiken på UDPP - kör Paint pots som bas nu så det ska bli spännande att testa på en "riktig" primer. :) Keep up the good work! :)

2009-11-18 @ 13:05:18
URL: http://minislandshast.blogspot.com
SaintBella

Jag har också den här. Gillar den, men tycker den kommer i lite fel färger för att täcka mörka ringar under ögonen med. Jag hade önskat en mer rosaaktig nyans.

2009-11-18 @ 17:33:51
URL: http://saintbellabeauty.blogspot.com
Purity

Kajsa: Good to know!



Karin: Vad kul att du har hittat hit! Och vilket bra pris, både UDPP och ögonpennan Zero är storslagna favoriter hos mig. Hoppas du tycker om dom lika mycket som jag gör!



SaintBella: Det har du rätt i, jag har inte så stora problem med jättemörka ringar under ögonen så nyanserna som finns funkar för att täcka bra för mig, men en färgkorrigerande är ju så klart ännu mer effektiv!

2009-11-18 @ 18:39:22
URL: http://purity.webblogg.se/
Anna

Jag har också den här! Jag tycker att den fungerar jättebra, men jag har inte heller jättemörka ringar runt ögonen. Men jag ser genast piggare ut efter jag duttat på den ljusaste nyansen runt ögonen med fingrarna. Den sk. applikatorn fungerar ju inte riktigt till ändamålet, som sagt. :) Eftersom jag är student så tycker jag ju att prisklassen dessutom är rätt okej, och det går fort att lägga en okej bas med den på mornarna. Runt ögonen, runt näsan och på hakan och så iväg till morgonföreläsning!

2009-11-18 @ 20:31:59
URL: http://captaincharlie.wordpress.com

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy