Special effects blood red, round 2


Fick hjälp att bleka och tona om håret i helgen (tack Susanne!) och det blev verkligen himla stor skillnad, är så nöjd nu när jag har tvättat det för första gången! Är bara liiite av topparna längst ner som är mörkare nu, men det stör mig inte speciellt mycket så nu får dom nog vara tills jag klipper topparna för jag vet inte om jag vågar bleka det håret en gång till... Blekte först de mörkare topparna med ett bleach bath (lika delar blekningspulver, väteperoxid, vatten och schampo) och sedan utväxten, och sen slängde vi i en runda blood red från special effects, en enkomponentstoning som sitter hur bra som helst på blekt hår! Toningen fick sitta i ca 5 timmar, eftersom det inte är någon kemisk reaktion inblandad så kan man lämna den i i princip hur länge som helst, ju längre den får sitta i desto djupare sätter sig färgpigmenten. Här ser ni resultatet, efter en tvätt, jämfört med hur det såg ut för en månad sedan då jag blekte ner håret från permanent svart och tonade det första gången:




Visst är det enormt stor skillnad! Jag är supernöjd med färgen som den är nu, det syns inte ens att mitt hår var kolsvart för 1½ månad sen =) Nu väntar jag bara på att håret ska växa ut och bli långt igen...




Sminkan

Jättesnyggt!

2009-02-03 @ 18:23:35
URL: http://sminkan.blogg.se/
Gråpyre

Underbart snygg färg (båda bilderna) och frisyren är ljuvlig!

2009-02-04 @ 02:26:39
Maggie

<3 TACK FÖR PRESENTEN! Du är alldeles för gullig! <3



Hårfärgen är SUPERFIN! Jag gillade djupet som färgen hade av de mörka topparna... kanske skulle slinga ljusare och mörkare slingor i det?

2009-02-04 @ 09:13:55
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
Purity

Sminkan: Tack!



Gråpyre: Tack! Fast jag försöker spara ut det nu, drömmer om ett mörkrött, långt svall =)



Maggie: Har den kommit fram nu? =D Fick du kortet med på din födelsedag? Funderar på att slinga mörkare slingor, bara det att håret är mörkare i inomhusljus än dagsljus så jag är rädd att det ska bli för mörkt i så fall =/

2009-02-04 @ 15:55:26
URL: http://purity.webblogg.se/
Maggie

Jepp, kortet kom fram det med ^_^ fösökte sms:a tack men min telefon funkar inte riktigt längre.



Jag tror några bara lite mörkare skulle vara fint. Typ 1/3 färg och 2/3 balsam.

2009-02-04 @ 18:37:14
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
CrazyNails

Så urläckert!

2009-02-04 @ 21:31:44
URL: http://crazy-nails.blogspot.com/
inthemake

KANONsnyggt!!!!

2009-02-06 @ 09:05:40
URL: http://inthemake.se
malin

ja, riktigt stor skillnad och riktigt jävla snyggt! :D kram

2009-02-06 @ 12:29:14
URL: http://www.metrobloggen.se/merlyn
Veronica

Enorm skillnad, det blev inte den här "färg-hjälmen" som de säger i reklamen! Ser perfekt ut!

2009-02-10 @ 13:44:13
URL: http://veves.blogg.se/
Pokémon-Emma

vart köper du hårfärgen? letar ÖVERALLT efter speial effects :S och jag vill inte beställa utomlands :/ du kanske vet vart de finns? :D svara gärna på frågan på min blogg! TACK!

Purity

Pokémon-Emma: Jag svarar enbart på kommentarer i samma inlägg på min egen blogg för att konversationen ska bli lätt att följa för andra läsare. När jag färgade med special effects köpte jag det hos beeunique.co.uk =)

2011-01-04 @ 17:41:42
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy