MAC - All Ages, All Races, All Sexes Collection


I början av 2010 släpper MAC ytterligare en kollektion med basprodukter för ansiktet och jordnära nyanser på ögonskuggor, läppglans och läppstift. I och med den här kollektionen kommer även förpackningen på pigmentburkarna att göras om; från den större plastburken på 7.5 gram till en mindre och högre glasburk på 4.5 gram som påminner om nagellacksflaskorna.


MAC All Ages, All Races, All Sexes
Release date: January 7th 2010 (US/Canada), Jan/Feb (International)

Lipstick ($14.00)
 • Myself - Creamy pale yellow beige (Lustre) (Limited Edition)
 • Equality - Light dirty mauve with traveling pearl (Lustre) (Limited Edition)
 • Empowered - Creamy mid-tone neutral brown (Satin) (Limited Edition)
 • 5N - Plumy sheer brown (Lustre) (Limited Edition) (Repromote)


Lipglass ($14.00)
 • Glamour for All - Sheer pale baby pink with pearl (Limited Edition)
 • Spirit & Soul - Frosted dark cool brown (Limited Edition)
 • Liqueur - Frosted mid-tone pink brown (Limited Edition) (Repromote)
 • Naked Frost - Sheer taupe with silver pearl (Limited Edition) (Repromote)


Eyeshadow ($14.50)
 • All Races - Cool light mauve tapue (Matte) (Limited Edition)
 • Cross-Cultural - Dark yellow brown (Matte) (Limited Edition)
 • Banshee - Dirty taupe with frost and sparkle (Lustre) (Limited Edition) (Repromote)
 • Showstopper - Deep blackened brown (Matte) (Limited Edition) (Repromote)


Pigment ($19.50)

 • Universal Mix - Sparkly white gold (Limited Edition)
 • Rich Life - Dark cool brown with silver pearl (Limited Edition)


Beauty Powder Blushes ($19.50)
 • Personal Style - Light mauve taupe (Limited Edition)
 • All’s Good - Cool deep rose (Limited Edition)


Impeccable Brow Pencil ($15.00) (Permanent)
 • Blonde - Pale yellow brown
 • Dirty Blonde - Cool light brown
 • Taupe - Mid-tone taupe
 • Black - Blackened dark neutral brown


Penultimate Brow Marker ($16.50) (Limited Edition)
 • Universal - Sheer neutral brown


Brow Set (Permanent)
 • Mink
 • Clear


Brow Pencil (Permanent)

 • Lingering
 • Stud


Blot Powder/Pressed (Permanent)

 • Medium
 • Deep Dark

5N, Empowered, Equality, MyselfGlamour For All, Liqueur, Naked Frost, Spirit & SoulAll Races eyeshadowBanshee eyeshadowCross Cultural eyeshadowShowstopper eyeshadowUniversal Mix pigmentRich Life Pigment
All’s Good Beauty Powder Blush
Personal Style Beauty Powder Blush
Blond Penultimate BrowDet babyrosa läppglanset låter som att det kan vara jättefint. Jag är däremot lite less på bruna och jordnära färger nu, jag vill ha en kollektion med lite färg i! Och det är nog dags att börja köpa på sig de pigment jag vill ha om dom ska göra om förpackningarna, eftersom de mindre kommer kosta lika mycket som de nuvarande större...


In English: In the beginning of 2010, MAC releases yet another collection with basic products and earthy tones for the eyes and lips. From this collection and forward, the pigment jars will also be re-designed; the bigger 7.5 gram plastic jars will be replaced by smaller 4.5 gram glass jars that reminds me of the nailpolish bottles.

The baby pink lipglass sounds like it have the potential to be gorgeous. Allthough I'm pretty tired of browns and neutrals by now, I want a collection with a bit of colour! And I'll probably have to start buying the pigments I want if they're re-designing the packaging since the smaller will costs as much as the current bigger ones...


Source: Temptalia

Anonym

All Races..? Ganska politiskt inkorrekt att påstå att det finns olika människoraser, men okej.

2009-12-17 @ 12:48:39
Maggie

Grr! Jag hatar MAC för deras fulspel. Först mascarorna (alla andra länder har höjt priserna, bara sverige som är retarded som tur är) och nu detta? Jävla trams, pigmenten kostar för mkt som det är! 4.5gram för en hunka, det går jag med på!Anonym: Bara i Sverige! Och det är som att säga att det inte finns olika raser av hundar. Vad gör det för skillnad? Alla olika hundraser är ju hundar, och precis lika mycket värda och älskade :)

Tycker att genom att säga det så avdramatiserar man hela grejen.

2009-12-17 @ 13:01:23
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
Maggie

PS det hade vart mkt ballare om de verkligen hade haft ALL races i sin promobild.

2009-12-17 @ 13:02:54
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
Lea

Meh, vad irriterande med pigmenten. Att det blir mindre brukar gör mig inget, för de räcker så länge iaf. Men att de ska kosta lika mycket var inte lika kul..

2009-12-17 @ 13:20:25
Purity

Maggie: Får hoppas att dom håller kvar mascarapriserna här... Håller med att en hunka för ett pigment vore ett helt okej pris!Lea: Ja, verkligen! Hade dom sänkt priserna också hade det inte gjort mig någonting, då hade det varit kanon eftersom man ändå aldrig använder upp en hel burk!

2009-12-17 @ 15:18:50
URL: http://purity.webblogg.se/
Jackie_Daniels

Kul att de även räknar med aliens i "all races". Det är väl bara aliens som har så jämn hudton och utdragna kroppsdelar LOL

2009-12-17 @ 15:56:05
Viktoria

Aja då är det slut med att köpa pigment från MAC >< får väl bli under julen om de kommer med pigmentset som är skapligt billiga >< Usch hmm undrar om man hinner nypa åt sig nått pigment i Sthl efter Jul (Om man hinner dit) innan de byts ut ><

2009-12-17 @ 17:43:27
Emma

Gillar detta, har för mig att denna kollektionsnamn även är MAC´s motto. de neutrala och bruna fägerna tilltalar mig så det kommer nog att bli lite inköp från denna :) Dåligt med pigmenten!

2009-12-17 @ 18:48:55
URL: http://emla82.blogspot.com
Syndroma

Då kanske man skulle kunna be dig köpa en burk Teal till mig och skicka ner? :/ Det är det enda pigmentet i det vanliga sortimentet jag känner är värt att köpa på stor burk.

2009-12-17 @ 19:01:36
Emma P

Men hallå MAC, vad tänker ni på?! Deras pigment är ju redan snordyra, känns ju inte direkt som om man blir mer sugen på att köpa dem om man får betala lika mycket för mindre, kasst!

2009-12-17 @ 21:35:20
nyans

MACs mer hudnära kollektioner brukar vara de som faller mej i smaken! Såg att något vid namn Beauty powder blush fanns med vilket höjer mina förväntningar ytterligare! Allting med 'Beauty powder' i produktnamnet och som kommer från MAC brukar nämligen fungerar riktigt bra tillsammans med min hy!

2009-12-18 @ 10:24:33
URL: http://nyans.blogsome.com
Purity

Jackie Daniels: haha =pViktoria: pigmentseten ligger på 340 kr, dom lär nog ha kvar dom gamla burkarna ett tag under en övergångsperiod!Emma: japp, det stämmer!Syndroma: jag ska in i mellandagarna och bunkra, maila mig om du vill att jag ska langa =) adressen står under min profil högst upp i menyn!Emma P: håller med helt och hållet! Dåligt är bara förnamnet.Nyans: jag älskar beauty powder blushes, det är lätt den bästa rougeformulan!

2009-12-18 @ 14:45:33
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

  Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy