Ninja Minerals Kung Fu Lipbalm


När jag var hemma i Stockholm över påsken så träffade jag bland annat Sara på Ninja Minerals som var gullig nog att blanda till ett special-lipbalm åt mig och lite prover på ögonskuggor. Skuggorna ska ni få se senare, för idag tänkte jag skriva lite om läppbalsamet. Det hon blandade till åt mig är hallonrosa med lakrits/anis-smak, så vi döpte det till Hallonlakrits =)
Ninja Mierals Kung Fu lipbalm innehåller en mängd återfuktande ingredienser som gör mina läppar både snygga och glada. De går att få i i princip vilken färg man vill och med eller utan smak/dofttillsats. Man kan behöva "sätta igång" läppbalsamet  första gången man använder det (eller om man inte har använt det på ett tag) genom att svepa det några gånger över baksidan av handen för att få fram ordentligt med färg, men annars så fungerar det hur fint som helst och jag är supernöjd med mitt! Det ger alldeles lagom med diskret färg och lite skimmer samtidigt som det återfuktar läpparna, och så smakar det sjukt gott. Rekommenderas!
 creme-idiot

Får man se det på? Var kan jag få tag i det? Vet att det är din kompis som gör, men kan man beställa också? Ser fint ut!

2009-04-18 @ 18:24:07
kotte

yey! vad glad jag blir att du gillade det! ^^

2009-04-18 @ 18:35:43
URL: http://ninjaminerals.blogspot.com/
Purity

creme-idiot: Kan fixa en swatch på läpparna =) Maila Sara på ninjaminerals[at]gmail.com om du är intresserad att få tag på ett eget!Kotte: Det är super, tack igen!

2009-04-20 @ 18:47:19
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy