MAC Romping eyeshadow


Romping är en ögonskugga jag har suktat efter länge, länge. Den släpptes första gången i och med C-shock kollektionen i Juni 2007, och repromotades i samband med Hello Kitty-kollektionen som släpptes i februari i år i paletten "Too Dolly". Den enda skuggan jag ville ha ur Too Dolly-paletten var just romping, så det kändes väldigt onödigt att köpa hela paletten. Lycklig blev jag när my-boo-kitty på ebay la upp Romping från C-shockreleasen till salu och la tassarna på den fort som bara den för ett helt okej pris =)
Som ni ser så är Romping en fuchsiafärgad ögonskugga med blålila duochrome. Lite som en blandning av pink pearl och fuchsia pigment skulle jag kunna beskriva den som. Åh vad jag älskar den!
creme-idiot

Åh, vad fin!!! Och jag som ine ens skaffat stars´n rocket än!! (vems fel...? eller förtjänst...!;) )Vad är det för formula på denna? Är den lite mer cerise än Stars?

Ser underbar ut!!! Vad hamnade slutnotan på, inklusive frakt?

2009-04-06 @ 18:05:36
Mayaline

Den där får du allt ta och visa upp i en FOTD snart :)

2009-04-06 @ 19:30:45
URL: http://mayamakeupartist.blogspot.com
Purity

*creme-idiot: Den är mer rosa än stars n' rockets, stars n' rockets är mer lila med rosa skimmer och den här är rosa med lila skimmer. Typ. Och så är den mörkare och mer färgintensiv. Är frost-formula på romping, betalade $25 inkl frakt tror jag!Mayaline: Aj aj kapten!*

2009-04-06 @ 21:40:46
URL: http://purity.webblogg.se/
creme-idiot

Ja, då var den beställd!! Stars är tydligen ordinarie, så den får jag köpa nästa lön!!! Råkade nämligen bli "Frozen dreams" också. Få se, var har jag läst om den... Ah, här var det ju!! Du börjar bli dyr för mig, tjejen!! ;) Tack för all inspiration, även om det kostar...! Kramar

2009-04-07 @ 00:54:07
Therése

Åh, vilken färg!Läste precis ditt inlägg om din sminksamling och daemn vad sugen jag blir på att fixa en likadan sminkplats med lamporna och spegeln! Tycker du det är bra styrka på lamporna? Jag står nämligen och sminkar mig i så dålig belysning nu så måste hela tiden springa och kolla i dagsljus så jag inte ser galen ut, haha.

2009-04-07 @ 18:02:50
URL: http://www.heartcore.se
Carolina

Oooh va snygg!! Älskar att den är så intensiv och täckande, en så skugga skulle jag vilja ha. Ser fram emot en fotd! ;)

2009-04-07 @ 21:15:12
Purity

creme-idiot: jepp, stars n' rockets var bara en repromote i samband med sugarsweet =) Hoppas du gillar romping lika mycket som jag gör! Frozen dream är sjuukt snyggt, min favvo ur chill-kollektionen efter snowscene =)Therése: Jag har en dimmer till mina lampor, på så sätt kan jag ställa in ljusmängden så att det passar mig, kan vara rätt skönt också eftersom det blir sammanlagt 250W rakt i ansiktet från de 10 lamporna... När jag sminkar mig kör jag oftast på full styrka på lamporna däremot, dom ger ett jättebra och jämnt ljus över hela ansiktet!Caroline: FOTD kommer i veckan!

2009-04-07 @ 21:23:11
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy