Cranapple med Bubbles


Jag var tveksam till om jag ville ha läppstiftet Bubbles från MAC-kollektionen Sugarsweet, eftersom bleka läppar oftast inte fungerar speciellt bra på mig. Till slut gav jag efter och skaffade det ändå, eftersom det är så snyggt över andra mörkare läppstift, läppennor och lip stains! Här har jag parat bubbles med cremestick linern Cranapple, även den från MAC.
Jag är sååå glad att jag köpte bubbles, kolla vilken lyster det ger till den matta, rödrosa pennan! Bubbles fungerar även utmärkt om man vill tona ner en stark läppfärg, eller få den att bli kallare. Ett tunt lager ensamt på läpparna är riktigt fint det med, så länge man tänker i banorna "less is more", speciellt om man har ganska pigmenterade läppar som jag har, för att inte få idominsalvaläppar...
Linda H - En make up artist

Då är det bara att hopppas på att man inte får hem några fejk-pigment då =) det är ändå så löjligt billigt. Hur vet man om de är fejk förresten?

2009-04-13 @ 20:32:34
URL: http://micromiss.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy