Ytterligare ett paket...


Har bara blivit nätshoppande på sista tiden, senaste paketet kommer från trammie på Specktra.net som var söt och köpte 4 pearlglide liners åt mig från MAC-kollektionen Suite Array!Dom här pennorna är lika underbara som jag hade föreställt mig; glider på som en dröm och glittrar såå fint på huden! Fina och unika färger också =) Jag köpte Black Russian, Wolf, Fly-by-blue och Rave.
Sublim

Men hej tjejen! Har du gått och blivit med blogg.;) Jag har missat alltsammans i vanlig ordning, jag får skylla på att jag är disträ... Kul att läsa iaf!:D

2008-10-12 @ 21:13:44
URL: http://sublim.wordpress.com
Purity

Sublim: Jajamensan! Kul att du har hittat hit!

2008-10-13 @ 14:33:34

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy