Swatches - MAC shroom vs. MAC vanilla pigment


Erika ville se en färgjämförelse på MAC-skuggan shroom vs. MAC-pigmentet vanilla.
Shroom till vänster, vanilla till höger. Vanilla skimrar i guld och rosa, shroom är mer en varm, skimrig champagne/beige färg.
Sminkan

Hihihi! Jag har en burk Eraser någonstans, som jag aldrig ens orkat testa... Snacka bortkastade pengar.

2008-10-06 @ 20:40:40
Erika

Tack så jättemycket! Shroom ska jag absolut införskaffa, men dt finnt sååååå mycket annat som tyvärr ligger före på inköpslistan :S

2008-10-06 @ 22:30:57
Purity

Erika: Jag gillar nog också shroom mer än vanilla, känns som att den är gångbar till precis allt. Fast vanilla är också fin... Jag brukar variera mellan shroom, vanilla och solar white (ögonskugga), det är i princip mina tre highlighters =)

2008-10-07 @ 14:08:03

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy