Gratis är gott!


Idag damp en tub med gratis mascara ner i brevlådan hos mig som jag fick som tack för att jag var med i en undersökning. Mascaran kommer från ACO's egna märke Cliniderm och heter gentle volume mascara. Någon som har testat den här? Jag föredrar volymmascaror framför förlängande mascaror så det ska bli spännande att testa den här och se om den håller samma mått som min plush lash mascara från MAC =)









Sublim

Ah! Den där väntar jag också på. Minns inte vilken tidning det var som delade ut den när man svarade på frågor? Hoppas den är bra.:)

2008-10-23 @ 00:04:11
URL: http://sublim.wordpress.com
Purity

Sublim: Tror det var svenska glamour? Fick tre gratisnummer hem i brevlådan bara sådär, en helt okej tidning faktiskt! Och gratismascara tackar man ju inte nej till =)

2008-10-23 @ 00:15:28
Sofia (nibblah)

Väntar på min mascara från samma erbjudande ;) Har använt den förut, tycker det är en bra vardagsmascara. Gentle volume har verkligen betoning på GENTLE. Ger inte särskilt mycket volym, men fin en skirare vardagsmake :)

2008-10-23 @ 09:52:12
Purity

Sofia: Ska testa den idag, låter lovande!

2008-10-23 @ 12:57:00
MALIN

Jag tycker den är värdelös. Ingen volym, svårt att bygga upp någonting överhuvudtaget. Sen sitter den dåligt. Fick den också gratis dock, så jag har i alla fall inte förlorat nåt på den hihi.

2008-10-27 @ 20:18:51
URL: http://terrorism.blogsome.com
Purity

Malin: Jag tyckte den fungerade helt okej som vardagsmascara, däremot gav den inte alls lika mycket volym som min plush lash... Ska testa den lite till för att se hur bra den sitter!

2008-10-27 @ 22:50:43

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy