Mavala Mexico


Ett av mina absoluta favoritlack, speciellt när det börjar bli mörkt och kallt ute, är Mavalas auberginefärgade lack Mexico. Jag dras mot mörklila när det börjar bli höst och vinter av någon anledning... Och mörka lack får mina naglar att se längre ut, det gillar vi!


Mexico är ett krämlack utan skimmer eller glitter, och två lager täcker perfekt. Jag har inget överlack på bilderna eftersom jag ändå måste ta bort lacket innan jag ska jobba imorgon, därför syns även lite imperfektioner i lacket eftersom jag målade naglarna igår och fotade dom idag.. Lacket ser nästan svart ut om man inte tittar på det i lampljus eller dagsljus. Jag älskar Mavalas små miniflaskor, lacken håller riktigt hög kvalitet, finns i en mängd olika färger och kostar runt 39 kr/st. Och så hinner jag faktiskt använda upp lacken innan de blir dåliga, det är ett stort plus hos mig med!
RM

Läcker färg! :)

2008-11-30 @ 13:27:54
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Sminkan

Snygg färg!

2008-11-30 @ 19:21:08
Josephine

Mexico är en av mina favoriter ifrån Mavala :)

2008-12-08 @ 17:53:40
URL: http://makeuponista.wordpress.com

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy