Julklappstips 1


Idag är det första advent, så jag tycker det passar bra med lite julklappstips nu när man äntligen får börja julmysa med glögg, pepparkakor och lussebullar och sätta upp adventsljusstaken i fönstret!




1. Urban Decay 24/7 glide on pencil set - Velvet Rope
- En förpackning med 5 av Urban Decays mest sålda, helt fantastiska vatten - och smudgefasta ögonpennor i miniformat i lite mer murriga färger som passar alldeles utmärkt till årstiden! Kostar £16, ca 200 kr, hos lookfantastic.com!
2. MAC little darlings - coral lips set -
Ett LE-set om 5 lipglass och lustreglass i miniformat. Finns även som pink lips och neutral lips. Den här tjusiga lilla lådan väcker stort habegär hos mig! Släpps i Sverige i början av December, är osäker på det exakta priset men gissar på att det kommer hamna runt 3-400 kr (Rouaa eller RQ kanske sitter på en mer exakt prisuppgift?)
3. Urban Decay book of shadows -
En palett innehållandes 8 av Urban Decays bästsäljande ögonskuggor, samt 8 LE-skuggor, två penslar och en ministorlek av min favoritprimer, Urban Decay Eye primer potion. Palette blir din för £25 (~315 kr) hos lookfantastic.com.
4. The body shop mini body butter set -
Det här setet med tre stycken body butters i ministorlek brukar återkomma titt som tätt i Body Shops sortiment under året, och finns i princip alltid att köpa till julen. De brukar finnas i en eller två olika kombinationer, och varje set innehåller tre burkar på 50ml vardera (en fullsize rymmer 200 ml). Ca 200 kr hos The Body Shop!
5. ghd IV purple styler set -
Ett lyxigt set från ghd i galet snygg design, innehållandes en keramisk proffsplattång, en resehårfön, värmetålig roll bag och två stycken clips. 1999 kr hos eleven.se
6. Too Faced lighted box -
En ljuvlig liten palett som innehåller 8 ögonskuggor, 3 läppglans, 3 läppstift, 2 rouge, 2 bronzing/highlighterpuder, 1 puder, 2 eyeliners och 2 brynskuggor. På vardera sida av spegeln sitter 2 st små lampor, och när du har använt upp sminket går den delen enkelt att plocka bort så att du kan använda asken till annat. Urgulligt! 430 kr hos eleven.se!




RM

Skulle självklart inte tacka nej till alla dessa fina produkter. :)

2008-11-30 @ 22:59:22
URL: http://recenseramera.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy