Puritys blogg - now available in English, too!


Jag verkar ha fått en del internationella läsare på sista tiden, och har funderat ett bra tag på om jag ska börja skriva några korta rader på engelska i varje inlägg jag publicerar så att internationella läsare kan få ett hum om vad inlägget handlar om utan att behöva ta till google translater (som visserligen översätter så man förstår sammanhanget, men på ett extremt knackigt språk). Jag kommer alltså från och med det här inlägget även skriva kort på engelska sist i varje inlägg, och ska påbörja att översätta alla gamla inlägg allt eftersom. Jag kommer inte skriva lika mycket och utförligt på engelska som på svenska, däremot, utan jag kommer fokusera på den svenska biten =)

Jag passade på att fråga er läsare i helgen hur ni föredrar att se mina FOTD's upplagda: enbart produktinfo och bilder, eller kompletterat med text över hur jag har lagt sminket. De allra flesta ville se produktinfo och bilder kompletterat med en kort översikt över vart på ögonlocke jag har lagt vilken ögonskugga. Jag kommer därför från och med nu att börja skriva lite kortare om hur jag har applicerat ögonskuggorna i mina FOTD's, kompletterat med en översiktsbild (se nedan) som visar vart på ögonlocket varje skugga ligger. Om det sedan är något ni undrar om själva appliceringen så är ni jättevälkomna att fråga på via en kommentar!






In English: I seem to have gained a couple of international readers in the past few weeks; welcome to all of you! I have decided that from today, I will write short in English at the end of each entry so that you who don't understand Swedish can enjoy more than the pictures =) I will start translating all of my old entries one by one aswell so you can read them, too.

I have also decided to start writing more shortly about how I apply each makeup in my FOTD's. By popular demand, I will continue to write about where I applied each of the eyeshadows combined with a picture (as seen above), but much shorter than I have previously written about the application.




Anette

Jättebra bild! Det blir mycket lättare för en novis som jag att förstå skuggningen när man ser vilka skuggor du valt och var de ligger! Super!

2009-05-04 @ 15:54:24
Makeuponista

Tycker också att det var jättesmart att skriva vilken skugga som var vilken :)

2009-05-04 @ 17:07:16
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Elin

Jag måste bara säga att jag älskar dina maker!.. du är så himla duktig!!! kollar in din blogg varje dag och alltid är det något nytt du har lagt in=) Du inspirerar mig, ville bara att du skulle veta det. Fortsätt med det du gör för du kommer komma långt!



kram Elin

2009-05-04 @ 20:10:18
URL: http://noubaelin.blogg.se/
malena

superbra att du visar vart du lagt vilken skugga.. :) lättare för oss andra som blir inspirerade och vill försöla oss på någon liknanade sminkning.

2009-05-04 @ 20:35:37
Sara

jag håller med Elin, dina maker är fantastiska och inspirerande!! =)

2009-05-04 @ 20:35:55
URL: http://saralundqvist.webblogg.se/
Purity

Anette: Vad bra att du tyckte översiktsbilden var bra =D



Makeuponista: kul att idén verkar uppskattas!



Elin: Tack så mycket, vad kul att du har hittat hit och får inspiration från mig!



malena: Kul att du gillar upplägget!



Sara: Tack ska du ha! =D

2009-05-04 @ 20:49:41
URL: http://purity.webblogg.se/
Anonym

YES ! Purity in english,so cool =D I'm French but I can now understand !! I'm so so happy !

And combinations of eyeshadows on a picture : good good good ^-^ !

2009-05-04 @ 21:07:33
Katy

Thank you so much for the english translation ! it is very appreciated !

2009-05-04 @ 21:11:31
URL: http://www.poopoopidoo.com
Purity

Anonymous: Yay! I'll work on translating the old entries as fast as possible aswell =)



Katy: You're welcome! I've realized how annoying it is to not understand a blog entry with lots of interesting pictures =P

2009-05-04 @ 21:43:15
URL: http://purity.webblogg.se/
Ingefära

SUPERbra att du börjar med översiktsbilder!! Har alltid hoppats på att du skulle förklara hur du lägger skuggorna. Thumbs up!



Förresten, hur får du färgerna att vara så starka och mättade i dina bilder? Lägger du till mättnad på Photoshop eller hur gör du?

2009-05-04 @ 21:45:07
URL: http://eyelovemornings.blogspot.com/
Sofia (heartcore)

grymt pedagogiskt, och ja, grymt helt enkelt.

2009-05-04 @ 21:47:02
URL: http://www.heartcore.se
Purity

Ingefära: Kul att du gillar det! Jag fotar mina bilder med systemkamera i dagsljus, gör nästan ingen efterbehandling alls. Kör autokontrast i photoshop och eventuellt justerar nivåer men that's it!



Sofia: Yay, vad roligt att så många gillar idén!

2009-05-04 @ 22:46:06
URL: http://purity.webblogg.se/
Carolina

Tokigt bra update, översiktsbild is the shit ^^

2009-05-07 @ 16:44:22

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy