Swatches: OPI Texas


Här kommer som utlovat flaskbilder och swatches på OPIs Texas-kollektion. Jag ber om ursäkt för att vissa av bilderna är urusla, jag kommer tyvärr inte ha tillgång till att fota i dagsljus förrän om en vecka, så jag fick göra mitt bästa med lampljus och dra lite i photoshop-spakarna för att få till färger så nära verkligheten som möjligt... Jag ska försöka hinna lacka på så gott jag kan så jag kan visa er manikyrer med dessa i dagsljus istället.




San tan-tonio - Chocolate milk creme



Suzi loves cowboys - dark cool toned chocolate creme



Y'all come back, ya hear? - bright orange jelly



Guy meets gal-veston - pink toned bright orange jelly



Big hair...Big nails - Bright orange coral jelly



Too hot pink to hold 'em - bright pink jelly



Do you think I'm tex-y? - magenta jelly



Houston, we have a purple - berry purple jelly



I vant to be a-lone star - light blue glass fleck shimmer



Austin-tatious turquoise - muted teal shimmer



Don't mess with OPI - muted mid-tone cool toned green



It's totally fort-worth it - light grey with pink glass fleck shimmer



Så, vad tycker ni om den här kollektionen, något som faller er i smaken? Mina personliga favoriter är Suzi loves cowboys, Big hair...Big nails, Houston we have a purple, I vant to be a-lone star och It's totally fort worth it!



In English: Here are, as promised, bottle pics and swatches of the OPI Texas collection. I do apologize for that some of the pictures are really bad, I won't have any access to daylight for a week now so I did my best with artificial lightning and some photoshop corrections to show the colours as real to life as possible... I will try to show you manicures with these ASAP shot in daylight instead!

So, what do you think of this collection? Anything that tickles your fancy? I'm especially fond of Suzi loves cowboys, Big hair...Big nails, Houston we have a purple, I vant to be a-lone star and It's totally fort-worth it!




Anonym

åhhh jag måste säga att jag älskar alla lacken! men jag undrar hur du har råd med allt? blir du sponsrad eller så? :D

2010-12-09 @ 21:17:19
Purity

Anonym: Vissa av produkterna jag skriver om har jag fått i pressutskick (jag är inte sponsrad eftersom jag enbart tar emot produkter förutsättningslöst och inte säljer mina inlägg och åsikter i utbyte mot vare sig pengar eller produkter, du kan läsa mer om min policy här: http://purity.webblogg.se/2010/june/pr-och-policy.html) men de allra flesta har jag köpt själv. Smink och skönhet är min hobby så det blir en stor del av budgeten som hamnar i den kategorin, trots att jag är fattig student ;-)

2010-12-09 @ 21:51:39
URL: http://purity.webblogg.se/
Anna

Mina favoriter är San tan-tonio, Guy meets gal-veston , Big hair...Big nails, Austin-tatious turquoise och Don´t mess with OPI :)

Underbara namn föresten :)

Och det med hur du har råd med allt, jag förstår dig precis, är fattig studerande med mestadels av mina pengar går till make-up och konstmaterial :)



Kram

2010-12-10 @ 05:33:26
URL: http://shortylegsbeauty.wordpress.com
Purity

Anna: Ja, OPI är grymma på fyndiga namn! ;)

2010-12-12 @ 14:50:07
URL: http://purity.webblogg.se/
Malta

många av dem är riktigt fina. :D

2010-12-13 @ 19:44:25
URL: http://makeitmalta.blogg.se/
Caroline

Älskar de tre första men tvivlar på att det blir ett köp :)

2010-12-17 @ 18:09:16
URL: http://stylefile.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy