Purity recenserar: Dove hair minimising antiperspirant deodorant


När det var dags att köpa ny deo nyligen så högg jag Hair minimising-versionen från Dove, eftersom jag var nyfis på att se om den verkligen funkade!



Det Dove lovar med denna roll-on är att håret under armarna både ska kännas och synas mindre med regelbunden användning. Nu är det ju så att jag inte har några enorma mängder hår under armarna, men jag upplever faktiskt att den lilla mängd jag har känns aningen mindre stickigt när det växer ut. Däremot suger den som deodorant och antiperspirant. Den luktar gott, men trots detta och att jag inte har några problem med svettiga armhålor överlag så gör den inte sitt jobb med att varken motverka fukt eller att dölja eventuella lukter. Efter en halv dag så har den förlorat sin verkan och jag känner mig ofräsch. Nej, nästa gång blir det nog min favorit, Anti-white marks antiperspirant deodorant från samma märke!

Pris: ca 40 kr
Betyg: 1/5



In English: I picked up this deodorant a while ago since I needed a new one and wanted to try if it acctually works!

What Dove promisies with this deodorant is that the hair under the arms is supposed to both feel less and be less visible with regular use. I don't have that much hair in my armpits to begin with, but I do feel that the little I have does feel a bit softer. What doesn't work however is the deodorant part. It smells nice, but allthough I don't have that much problems with sweating, it doesn't do its job with either preventing sweating or neutralizing unwanted odour. It has lost its efficency after half a day and I don't feel fresh. Next time, I'll buy my favourite from the same brand, Anti-white marks antiperspirant deodorant from the same brand!

Price: £2.49

Rating: 1/5





Sagu

My favorite deodorant is from Dove too! It's Go Fresh, the one with grapefruit and lemongrass scent. I love it.

2009-12-09 @ 13:56:28
URL: http://happycontours.blogspot.com
Johanna

Jag har provar både denna och i sprayform, och spray-deon tycker jag var mycket bättre i både hair minimising och antiperspirant :)

2009-12-09 @ 16:06:13
URL: http://mumbojumboo.blogg.se/
Kajsa

Jag använder sprayflaskan, funkar superduper bra på mig.

2009-12-09 @ 19:17:01
TiWi

Hej!

Jag söker en penna som fäster bra på vattenlinjen, har du några tips?

2009-12-09 @ 21:06:59
Emma

Tänkte nästan att det var för bra för att vara sant =) Tack för recensionen

2009-12-09 @ 23:36:07
URL: http://beautybyemma.wordpress.com
nelli

skulle du inte kunna tipsa om några bra macåterförsäljare? alltså privatpersoner på nätet som man kan lita på? :)

2009-12-10 @ 23:09:44
Marce

I have this and it works pretty well for me, I don't pay much attention to the hair minimizing bit, though, since it's mainly targeted towards people who shave, and I wax. I do agree on the Invisi-Dry, it's great!

2009-12-15 @ 17:01:46
URL: http://eltrendebelleza.blogspot.com/
Purity

Sagu: I haven't tried that one yet, maybe I'll get it the next time!



Johanna: Ah, där ser man! Jag är inte speciellt förtjust i spraydeo, annars hade jag gett den ett försök.



Kajsa: Kul att höra att nån av dom fungerar =)



TiWi: MAC Kohl power pencil i färgen Feline är den absolut bästa pennan för vattenlinjen jag har testat. Den är desvärre LE, men den återkommer med kollektionen Love Lace i januari!



Emma: Ja, synd att den inte funkade som utlovat!



nelli: Bli medlem på forumet specktra.net, där finns ett köpes/säljesforum med mängdvis av MAC-produkter. Har funkat super för mig alla gånger jag har handlat från någon där!



Marce: It's awesome, isn't it? =)

2009-12-16 @ 15:25:17
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy