Swatches - MAC Cult of Cherry


Passade på att swatcha mina nya läppglans och läppstift. Alla bilder är tagna i dagsljus utan blixt. Tog med läppstiftet Russian Red också eftersom det hör till kollektionen. Det är alltså inte nytt utan jag hade det redan, det är en repromote för CoC och inte ett LE-stift.


So Scarlet lipstick och Lightly Ripe lipstick
Rich & Ripe lipglass, Cult of Cherry lipglass
Russian red lipstick, So Scarlet lipstick, Lightly ripe lipstick, Rich & Ripe lipglass, Cult of Cherry lipglass
Lightly Ripe lipstick (som för övrigt är min "My lips but better"-färg)
Rich & Ripe lipglass
Rich & Ripe lipglass över Lightly Ripe lipstick
Cult of Cherry lipglass
Russian Red lipstick
Cult of Cherry lipglass över Russian Red lipstick
So Scarlet lipstick (sorry för dålig bild)
Cult of Cherry lipglass över So Scarlet lipstick
Det är synd att det inte syns på bilderna vilket underbart skimmer som finns i lipglassen... Syns lite där jag har swatchat på handen. Lipglassen är jättemjuka och lena på läpparna, ger riktigt hög glans och mycket färg!
badis

Man får extremt habegär här..:)

2008-09-19 @ 20:28:57
URL: http://badbomben.blogspot.com
Purity

badis: Skojar du, fatta vilka problem jag hade med att välja ut bara 2 stift och två gloss efter att ha tittat på alla swatches på specktra!

2008-09-19 @ 20:35:16
rocketqueen

Åh gode gud, vilka perfekta swatches! Nu vill jag ha allt... tur att jag redan har det, hihi! ;D Inte dåligt att lyckas väcka nytt habegär över sådant man redan har...

2008-09-20 @ 16:57:56
URL: http://rocketqueens.blogg.se/
Purity

RQ: så du har skaffat So Scarlet nu med? Det är nästan tur att jag inte kan kolla på grejerna i verkligheten, för i så fall hade jag inte kunnat låta bli att köpa mer =P

2008-09-21 @ 13:52:58

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy