China Glaze Lemon Fizz


Jag fortsätter att lacka mig igenom den senaste månadens nytillskott i lacklådan, och idag föll valet på det pastellgula krämlacket Lemon Fizz från China Glazes vårkollektion Up and away. Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle bära ett pastellgult nagellack någonsin, men här sitter jag nu med färgen på och är riktigt förtjust faktiskt! Det är inte helt lätt att lacka med; jag behövde tre lager för att få färgen jämn och fin, och ett snabbtorkande överlack är verkligen på sin plats med det här lacket eftersom det är ganska tjockt, så jag avslutade med ett lager Seche Vite.












In English: I continue to try on my newest additions to the polish collection, and today I chose the pastel yellow creme Lemon Fizz from the China Glaze spring collection Up and away. I acctually never thought I'd wear a pastel yellow on my nails, but here I am with the colour on and I'm really fond of it! It's not an easy applied polish though; I needed three coats for an even and nice finish, and a fast dry top coat is really needed since it's pretty thick, so I finished it off with a coat of Seche vite.




Aila

Jag fick min LF igår och försökte lacka men det gick inte så bra och det såg inte fint ut på mina naglar. Nej, det blir att byta bort den eller nåt!

2010-02-03 @ 10:55:05
Purity

Aila: det blev magplask för mig första gången jag försökte jag med, då jag precis hade tagit bort four leaf clover som gjorde mina nagelband blågröna - inte så snyggt mot pastellgult =p är betydligt mer nöjd med det mot min normala hudton, men det kan nog vara en färg som skär sig mot en del personers händer. Det är knepigt det där med vissa pasteller, ska bli spännande att lacka med pastell-lila light as air och se om det funkar mot min hudton eller inte!

2010-02-03 @ 11:10:28
URL: http://purity.webblogg.se/
Helena

Lemon fizz är ett av dom jag siktat in mej på fr up & away kollektionen, blir nog super i sommar :-)

2010-02-04 @ 00:44:24
URL: http://sminkdiva.blogg.se/
sminkjante

Jag längtar och väntar till den kommer här hemma i affären. Jag har bestämt mig för att bara köpa två lack ur kollektionen och om jag beställer från TD så blir det alltid en massa extra lack.

2010-02-04 @ 08:45:59
URL: http://www.sminkjante.blogspot.com
Linda H - Hair & Make-up artist

Skitsnyggt! Påminner om ett halsband jag hade för många år sedan som var sådär härligt somrigt!


Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy