Tävling: Pure Active från Garnier


Japp, nu drar jag igång ytterligare en tävling, den här gången i samband med Garnier och Bloglovin'!


 

 

Priset som ligger i potten den här gången är en årsförbrukning av Garniers senaste hudvårdsprodukt, Pure active. Det blir sammanlagt 20 produkter till ett värde av 1500 kr!

 

 

För att vara med och tävla behöver du lämna följande i en kommentar:

 

1. Ditt bästa hudvårdstips

2. En motivation till varför just DU ska vinna

3. För dig som har blogg eller bilddagbok: En länk till din blogg där du tipsar om den här tävlingen.

 

 

Tävlingen pågår till och med söndagen den 27/9-09 kl. 21.00. Vinnaren utses av mig och meddelas via mail, så se till att lämna en giltig e-mailadress i din kommentar. Lycka till!

In English: This contest is only open to Swedish readers. Sorry!

 





Malin

2009-09-22 @ 21:17:34
Malin

Mitt bästa hudvårdstips för storporig hy som mig är regelbunden rengöring av huden. Använd inte för starka produkter då dessa ibland enbart torkar ut huden och får huden till att producera ännu mer fett. Så det blir en ond cirkel.



Om man ska klämma sina pormaskar så gör det efter ett varmt bad, eller håll huvudet över varmt vatten så att ångan öppnar upp porerna. Kläm sedan med RENA fingrar och var försiktig! Avsluta gärna med en ansiktsmask!



Så varför ska jag vinna detta pris? Jo, jag har nyss blivit varslad från jobbet och min sambo blev varslad för en månad sen. Så snart är vi arbetslösa båda två och då finns det inte möjlighet till några större utgifter eller vardagslyx. Därför hade jag gärna velat ha detta priset! :)

2009-09-22 @ 21:24:08
My

[email protected]



Mitt tips är att vara noga med rengöring morgon och kväll, återfuktning är viktig för att behålla mer av hudens spänst.



Jag har alltid problem med min hy och jag skäms över den. Har velat testa garniers serie men har ingen inkomst. :/

2009-09-23 @ 01:14:08
Amanda

Jag vill absolut vara med och tävla. ^^



Har länkat här:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/september/tavling-garnier-1.html



Mitt absolut bästa hudvårdstips för ansiktet är regelbunden rengöring och också inpackningar. En inpackning i veckan kan göra underverk för hyn!



Varför ska just jag vinna detta fina pris?

Sen jag fick barn i december 2007 och stressen det innebar att få ett sjukt barn har min hy varit en katastrof! Jag skulle verkligen behöva denna serien!



Hoppas på tur! ♥

2009-09-23 @ 12:55:04
URL: http://creyla.blogg.se/
michaela

Mitt bästa hudvårdstips är att dricka mycket vatten, lägga sig i tid, leva hälsosamt och rengöra huden med produkter anpassade för ens hy! :)



Jag skulle vilja vinna för att överraska mig själv med lite presenter sen jag börja ta hand om min hy ordentligt. Rökfri sedan 19dagar tillbaka och är på godväg mot en friskare hy!



Ha det underbart. Kramar / Michaela

2009-09-23 @ 16:58:56
evamar - tävlingsblogg

Mitt bästa tips är att äta och sova rätt. Gör man inte det hjälper inget annat.



Jag är med och vill vinna det här åt min lillebror som just nu är i värsta acneåldern. Han skulle behöva lite hjälp med det för även om han är jättefin på insidan är han just nu inte lika fin på utsidan...



En länk finns i min tävlingsblogg:



http://evamar.blogg.se/2009/september/hudvard-27-september-6.html

2009-09-23 @ 21:13:52
URL: http://evamar.blogg.se/
Lina

1. Vet inte riktigt.. tvätta dig med varmt vatten kanske - innan du går och lägger dig.

2. Jag vill vinna för att jag just inte har något hudvårdstips och inte vet hur jag ska ta hand om min hy för att slippa alla blemmor och finnar :S

3. Länk: http://baxita.blogg.se/2009/september/hudvardskit.html

2009-09-23 @ 21:21:56
Erika-foto-mode-pyssel

Har länkat på www.shopaholicans.blogg.se/tavlingar



Använd gärna en ansiksmask. det gör susen för hyn.



Jag har börjat få finnar på axeln och ryggen. de gör ont och lämnar fula ärr. Dess prdukter kanske kunde få bukt på mina problem.

2009-09-23 @ 21:47:46
URL: http://shopaholicans.blogg.se/
Kashaya

Jag är gärna med och mitt bästa hudvårdstips är kanske lite tråkigt men smörj in dig med en bra kräm morgon och kväll efter att du tvättat dig.



Skulle vilja vinna eftersom jag som student inte har råd med så mycket bra hudvård så det här skulle verkligen passa perfekt för mig.



Har länkat här



http://kashayatavlar.blogspot.com/2009/09/tavla-om-en-arsforbrukning-av-garnier_5796.html

2009-09-23 @ 21:54:20
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
LiiCee

Hej! Jag är gärna med i tävlingen och har länkat här: http://liicee.blogg.se/tavlingar/2009/september/tavling-garnier-279-5.html



Mitt bästa hudvårdstips är att ta bra hand om huden, skrubba den minst en gång i veckan när man duschar och smörj in både kropp och ansikte efter varje dusch för att bevara fuktighet och mjukhet : )



Jag vill vinna för att jag verkligen behöver nya hudprodukter då mina nuvarande håller på att ta slut. Min ekonomi är väldigt begränsad då jag varken går i skola eller jobbar : (



Håller tummarna!

mvh LiiCee .

2009-09-24 @ 11:36:01
URL: http://liicee.blogg.se/
Maria

Mitt bästa hudvårdstips är att när man tvättar ansiktet så använder man varmt vatten och när man är klar sköljer man det med kallt vatten. Jag upplever att man får bättre hud av det iallafall.



Jag testar alltid nya produkter för mitt ansikte för att jag aldrig lyckas hitta den perfekta ansikts serien. Så denna skulle jag gärna vilja testa.

2009-09-24 @ 12:14:17
Louise

Mitt bästa hudvårdstips är att helt enkelt ta hand om din hud. Lev sunt, se till att få din skönhetssömn, stressa inte, rengör huden två gången dagligen med produkter som fungerar för just din hud (Alla är vi olika) och lägg en ansiktsmask i veckan.



Jag vill jättegärna vinna därför att jag fullkomligt älskar garniers hudvårdsprodukter. Dom fungerar skitbra för mig. Tyvärr blev jag arbetslös för ca tre månader sen och har inte alls råd att "unna" mig alla de produkter jag skulle vilja och behöva använda dagligen. Tyvärr tycker min pojkvän att det är viktigare att betala hyra och köpa mat än att köpa hudvårdsprodukter ;P

2009-09-24 @ 13:23:51
Linnéa

1. Jag har inte så många skönhetstips egentligen. Är rätt oerfaren på det ämnet. Men, jag försöker att tvätta ansiktet med rengöringskräm både morgon och kväll. Och så brukar jag ha en hemmagjord ansiktmask för blandad hy ca två gånger i vckan.



2. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna för jag har haft problem med min hy i flera år. (Vad ska man göra när man är i tonåren liksom... haha) Får väldig ångest över det och undviker alltid att vistas ute i folkmassor. Känns ganska patetiskt faktiskt. >.<

Har provat på Garniers rengöringskräm ett antal gånger och den funkar toppen! Man känner sig väldigt fräsch efter man använt produkten, vilket är härligt när man känner sig äcklig osv i annat fall.. :)



3. http://linnealingo.blogg.se/2009/september/jag-ar-med-och-tavlar-om-en-arsforbrukning-pa.html#

2009-09-24 @ 13:41:17
URL: http://linnealingo.blogg.se/
Josefine

Mitt bästa hudvårds tips är att unna sig en ansiktsbehandling någon gång då & då. (det funkar med budget alternativ att göra på sig själv eller så kan man lyxa till & gå till en riktig hudterapeut). Man kan börja med att göra en noga rengöring & anpassa rengöringen efter sin hudtyp. Till fet hy bör man använda en gelrengöring, till torr hy bör man använda en rengöringsmjölk osv. Sedan rengör man ansiktet noga & avslutar med ansiktsvatten. Efter det kan man göra en ansiktspeeling som tar bort döda hudceller & ökar blodcirkulationen i ansiktet. Sedan kan man göra en akupressur (trycka på olika punkter i ansiktet för att stimulera olika delar på kroppen). Ett lätt tryck på hakan sägs tex. stimulera könsorganet haha :D Efter det kan man göra en ansiktsmassage, avslappnande! (kan ju vara svårt att göra på sig själv dock!). Sedan kan man lägga på en ansiktsmask, här väljer man också mask beroende på vad man har för hudtyp! Efter masken så kan man göra rengöringen igen & avsluta med en dagkräm. Vips så mår ansiktet toppen :D



Varför ska jag vinna?

För det första, vem skulle inte vilja vinna hudvårdprodukter värt 1500 kr? Det skulle ju vara helt sjukt overkligt :D Jag skulle bli lyckligast i världen, hihi. Jag har mycket problem med min hud! Finnar, pormaskar osv. Har prövat produkter från Garnier tidigare och varit mycket nöjd då! Har dock inte testat dessa så därför skulle det vara roligt att se vad dom kan bidra till mig hud :) Perfekt att få 20 stycken produkter, skulle ju räcka hur länge som helst! Jag har inte så mycket pengar varje månad att lägga på hudvård så detta vore ju ett ypperligt tillfälle att få allt detta :D Det känns ju helt overkligt att vinna, speciellt för mig som inte är född under en lyckostjärna precis. Men för en gångs skull så håller jag mina tummar allt vad jag kan!



Här kommer min länk: http://xjosefinex.blogg.se/2009/september/tavlin-hos-purity.html#comment



Puss & Kram / Josefine



2009-09-24 @ 21:41:42
URL: http://xjosefinex.blogg.se/
Marie

1. Mitt hudvårdstips är att byta örngott och ansiktshandduk lite oftare om man har problem med finnar/oren hy även om man har en bra hudvårdsrutin. På dem hamnar ju allt möjligt som verkligen gnuggas in i huden regelbundet. Beware!



2. Jag tycker att jag gott kan vinna den här tävlingen för att jag har problem med finnar, men också ställer höga krav på min hudvård. Jag vill inte använda onödigt uttorkande grejer, men de ska vara djuprengörande. Att använda en och samma hela serie under en lång period är nog ett bra sätt att ta hand om sin hud så därför hade jag verkligen uppskattat att få vinna det här priset! Jag tänkte dessutom blogga om användandet av serien om jag vinner, som en uppföljning av din tävling!



3. Här har jag publicerat mitt bidrag: http://fizzivy.blogspot.com/2009/09/tavlingsbidrag-till-puritybloglovingarn.html

2009-09-24 @ 22:34:52
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Lene-Therese

Mitt bästa hudvårdstips är tipset mot de elaka bölderna som kommer i tid och otid i fejjan. Ta ett munsårsplåster, låt det sitta och antingen kommer skiten ut eller så går svullnaden ner. Låter dumt men funkar otroligt bra!



Jag vill vinna detta till min pojkvän då jag själv har rosacea så jag kan inte använda dessa produkter, men min pojkvän har acne och är i stort behov av detta set.



Här är min länk: http://lenetherese.blogg.se/2009/september/garnier.html#comment

2009-09-25 @ 13:47:04
URL: http://lenetherese.blogg.se/
alexandra

jag vill så jättegärna vinna!

mitt bästa tips.. för dem som har fet hud som jag så använd ansiktspeeling 2ggr i veckan och 1 gång ansiktsmask, och tänk på att ge huden ofta fukt, och täpp INTE igen porerna!!! men vil man ändå använda smink använd då, en färgad dagcreme som bas och applicera sedan sminket. glöm inte att ta det lugnt ju mer man stressar ju mer acne växer då. ha en "spa"-dag i veckan och ta hand om huden!! jag vill jättegärna vinna!

2009-09-25 @ 14:16:53
Lovisa

Jag skulle gärna vinna. Mitt bästa hudvårdstips är först och främst att tvätta ansiktet noga, morgon och kväll. Att drika mycket vatten är ockå jättebra.(och kläm alldrig på finnar, det förvärrar bara!!) Men aftersom detta inte hjälper speciellt mycket på mig eftersom jag måste använda betydligt starkare prudukter.Garnie har jag aldrig testat men kanske just är dte som kan hjälpa min hy att bli fri från de värsta orenheter, utan att den blir torr och röd(brukar hända för mig ibland). Skulle vara jättebra och jättekul att få testa! Så håller alla mina tummár och tår nu!



2009-09-25 @ 17:03:52
Caroline A/L

Oj, mitt bästa tips. Vad svårt. Jag har nog inte något riktigt tips så eftersom inget brukar fungera på min hy. Men att rengöra, är ju A-O, och vad man andvänder för tvål eller rengörings kräm beror ju på per person till person. Jag tycker då att man kan fråga dom i affären om vilken prudukt man själv ska ha. Dom vet alltid bäst!



Jag skulle vilja vinna för att få bort alla mina otrevligheter i anskitet. Eftersom ingen av dom som finns i en butik nära mig fungerar inte riktigt som jag vill att de ska fungera! Hoppas då att jag vinner dessa och vem vet. Garnies serie, det kanske är just den som fungerar bäst för min hudtyp.

2009-09-25 @ 17:07:34
Emilia

1. Mitt bästa hudvårdstips är att regelbundet rengöra sina sminkborstar för att undvika att bakterier börjar härja i dom, som i sin tur sprider sig till ansiktet och orsakar utslag/oren hud. Att rengöra sin sminkborstar är ett enkelt och effektivt sätt att slippa extra tråkigheter med huden, men som man ibland lätt kan slarva med. Så clean those brushes tjejer- det är de värt! :D



2. Personligen har jag hittat en bra hudvårdsrutin som funkar för min hud och håller den (för det mesta) i schack nuförtiden. Men vägen dit var lång och snårig innan jag hittade "rätt". Dock har inte min storasyster haft samma tur i produktdjungeln. Hon har fet hud med stora porer och har inte hittat en rengöringsrutin som funkar- antingen gör dom hennes ansikte ännu mer flottigt eller så torkar dom ut för mycket. Den 10 oktober så fyller hon år så dessa Garnier produkter skulle vara helt fantastiska att kunna få ge henne i födelsedagspresent! Kanske hon då äntligen kan hitta rätt en rutin som passar just hennes hud :)



Ha en trevlig helg!



Mvh Emilia ([email protected])

2009-09-25 @ 17:24:08
Shara

Mitt bästa hudvårdstips är att ALDRIG sova med Makeup på oavsett hur trött man är! Rengör huden med produkter anpassade till din hud morgon och kväll, glöm inte bort ansiktsvatten och en skyddande och vårdande dag och natt kräm!Använd mineralsmink som inte täpper till porerna utan som vårdar på samma gång!



Jag skulle älska att få vinna dessa! Jag studerar till Makeup artist och jag pratar mycket om rengöring till de som jag lägger makeup på! Jag har provat en del hudvårdsprodukter men inte dessa av Garnier!De skulle vara utmärkta i mitt skåp och för min hy och har man inte provat dessa så kan jag inte rekommendera dessa vidare!Jag ger alltid tips till mina kunder som jag sminkar om rengöring och skulle vara bra att kunna rekommendera denna serie till mina kunder!



Jag har en blogg om min väg till Makeup artist och jag har länkat och rekommenderat denna tävling till mina läsare! Ha en fin kväll!



http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12078252



/ Shara

2009-09-25 @ 18:14:08
URL: http://www.metrobloggen.se/shara
mariat

Tips: Mitt bästa hudvårdstips är daglig rengöring och att hålla huden mjuk. Hitta produkter som passar din hudtyp.



Motivering:

Trots att jag är 28år,

jag ändå dessa bedrövliga finnar får.

Har provat allt och lite till,

ändå blir det inte som jag vill.

Kanske dessa produkter från Garnier gör susen.

Då skulle jag bli tacksam till tusen.



Länk: http://mamatilltva.blogg.se/2009/september/garnier-tavling-hos-purity.html

2009-09-26 @ 09:54:05
URL: http://mamatilltva.blogg.se/
fia

jag är klart med :)



jag skulle vilja vinna för jag skulle bli jätte glad & så hade jag dela med mig till mina 3 syskon som är hemma nu :)



http://ttavlingar.blogg.se

fiialotta@hotmail.com

2009-09-26 @ 16:15:00
URL: http://ttavlingar.blogg.se/
Kristin

Bästa hudvårdstipset, MYCKET vatten det får iallafall min hud att se bättre ut och är ett billigt alernativ till bättre hy.



Motiveringen är att då jag precis blivit mor, inte haft den bästa hyn under graviditeten och nu när lillmonstret är ute så har jag istället inte ekonomin då man ger allt för att hon skall ha det så bra, så lite lyx för att sätta mig främst skulle behövas.



Har länkat:



http://mouziee.blogg.se/tavlingar/2009/september/vinn-garnierprodukter-avslutas-279.html#comment

2009-09-26 @ 20:10:40
URL: http://mouziee.blogg.se/
Aase

1, tvätta bort smink innan man sover, låt huden göra sin egna återhämtning under natten. Pilla in med smutsiga fingrar och återfukta.

2, Vill verkligen testa prdukterna, men dom finns inte där jag bor!

2009-09-26 @ 22:40:13
Malin

1. Vatten, vatten, bara vanligt vatten!

2. Vill så gärna dessa produkter ge,

till en underbar tös som alltid får mig att le,

Denna tjej befinner sig i sina unga tonår

då killar är allt och hon finnar får!

Vill introducera henne till det bästa som på marknaden finns,

Garnier PureActive, produkter hon sedan för alltid minns!



Jag länkar givetvis också på; http://villduvinna.blogg.se/2009/september/hudvard-8.html



och så håller jag tummarna hårt!

Ha det bra så länge!

Kram Malin

2009-09-26 @ 23:01:34
URL: http://villduvinna.blogg.se/
Jessica

Åh vilket bra pris! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Mitt bästa hudvårdstips är att rengöra ansiktet varje morgon och kväll, att äta rätt och sova tillräckligt! =)



Jag skulle vilja vinna för att min hy är så dålig och jag skulle så gärna vilja få bättre hy. Har verkligen testat allt och det skulle vara så skönt att äntligen få ordning på den. Jag skulle bli så glad om jag vann och fick unna mig något såhär bra och kanske även få chansen att känna mig finare! =)



Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/september/vinn-en-arsforbrukning-av-garniers-pure-activ-1.html#comment



Ha det så bra!

/Jessica

2009-09-27 @ 02:05:01
URL: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/
Kicki M

Mitt bästa hudvårdstips är att vara osminkad så ofta det bara går och sedan att vara ute i friska luften, kanske ta en powerwalk eller joggingrunda? Svettas ut smutsen! Rengör sedan huden med lindrig ansiktstvätt morgon och kväll och smörj in dig med en härlig lotion. Jag lovar att det gör under för din hud ;-)



Jag tror jag får spader,

nu är det åter minusgrader.

Första snön kom igår,

nu är det långt kvar till sol och vår.

Evigt mörker och huden tappar färg,

kylan går genom ben och märg.

Jag älskar verkligen norrbotten,

men den stränga kylan gör ont i kroppen.

Behöver med min hud få bukt,

lösningen heter - GARNIERS hudvårdsprodukt!



[email protected]



2009-09-27 @ 09:49:21
sarah

Mitt bästa hudvårdstips är att dricka minst 3 glas vatten innan man går och lägger sig! det är viktigt att aldrig "torka ut". En annan bra sak är att man öppnar porerna innan man rengör huden, alltså fuktar den med varmt vatten ett tag. Sen när man rengjort klart så sköljer man ansiktet i kallt vatten så porerna stängs. GLÖM INTE ATT ÅTERFUKTA!



Ja, jag har väl ingen jätteorginell anledning till varför just jag skulle vinna, studiebidraget räcker helt enkelt inte till till allt man vill ha :(

2010-10-18 @ 13:50:41
Purity

sarah: Vad kul att du vill dela med dig av ditt bästa hudvårdstips! Dock avslutades den här tävlingen för över ett år sedan, tyvårr =/

2010-10-18 @ 14:31:58
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy