Purity undrar: Vad använder du för mascara just nu?


 

 

Vad använder du för mascara just nu? Vilken är den bästa mascaran du någonsin har testat?

 

 

Mitt svar: För tillfället använer jag Dazzle Lash mascara från MAC. Den är bra, men inte lika bra som min favorit Plush Lash från samma märke. Jag har bara en mascara öppen åt gången eftersom jag ändå inte hinner använda upp allt innan det är dags att kasta den och köpa en ny, dvs efter 3-6 månader, så i november eller december nån gång blir det en ny plush lash för min del!




 

 

Purity asks you: What mascara do you use at the moment? Which is the best mascara you've ever tried?

 

 

My answer: At the moment, I use Dazzle Lash mascara from MAC. It's good, but not as good as Plush Lash from the same brand. I only have one mascara open at the time since I don't use them up anyway before it's time to toss it after 3-6 months. I'll probably buy a new Plush Lash in november or december when it's time to get a new one!






Viola, Killer Colours

Maybelline Define-a-Lash Volume som vanligt! Bästa jag testat och jag vågar inte prova något nytt. ;D

2009-10-04 @ 18:31:09
URL: http://killercolours.blogg.se/
Karin

Kör på False Lash effect ifrån Max Factor, är inne på min andra och är störtnöjd, är dock osäker på om inte gamla Double Extension ifrån Loréal är snäppet bättre, men gillar Max Factors borste mer så det är den som används.

2009-10-04 @ 18:56:17
URL: http://kakanssmink.blogg.se/
Matilde

Jag använder Isadoras build up extra volume waterproof just nu. Den är väldigt bra eftersom den håller mina naturligt raka fransar böjda längre än vad icke-vattenfasta mascaror gör. Det jobbiga är bara att den är så svår att få bort!

Jag har tyvärr inte testat någon mascara med någon "wow-effekt". Mina fransar spretar lite åt olika håll längst ut i kanten så det är svårt att hitta en mascara som inte gör dom till en enda stor klump tyvärr :(

2009-10-04 @ 19:14:35
Fröken Frodig

Just nu sportar jag Elisabeth Ardens Double Density, jättebra faktiskt, jag blev glatt överraskad när jag köpte det. (Det var rea, annars hade jag aldrig testat) För länge sen köpte jag alltid Max Factor 2000 calorie, sen har jag använt en hel del från Lumene som inte är dumma alls. YSL faux cils är nog den bästa, om bara dom kunde låta bli att parfymera den så mycket! Double density är dock den enda mascara som jag testat som håller fransarna uppböjda en hel dag. Går nog tillbaka till Lumene ändå, mer i min prisklass, även om jag gärna skulle testa både Dior och Lancome.

2009-10-04 @ 19:26:23
Anonym

vet inte vad den heter men den med den lilla röda bollen :) haha

2009-10-04 @ 19:30:24
Veronica

YSL - volume effect faux cils, men den är så dyr, och behövde en ny, så nu blev det min andra favorit, Max Factor Masterpiece MAX

2009-10-04 @ 19:39:21
URL: http://macaddicteds.wordpress.com
Maria

Rimmel sexy curves, asbra kostar dessutom bara 100;-

2009-10-04 @ 20:09:32
Susanna

Jag varvar mellan Max Factors False Lash effect och Imju Fiberwig. Köpte Fiberwig i somras för att ha på jobbet, kommer hem sent och vill få bort sminket fort (men vill vara sminkad när jag jobbar). Vet jag med mig att jag ska träna på kvällen och använder smink på dagen använder jag också Fiberwig eftersom den inte försvinner när jag svettas och det bara är att ställa sig i duschen efteråt (andra mascaror sitter så hårt och är svåra att få bort utan remover på mig).



Men False Lash effect är den absolut bästa jag provat! Får helt underbart fina fransar! Love it! :)

2009-10-04 @ 20:24:05
Carolina

Min absoluta favorit är Define-a-lash från Maybelline, är nog inne på 3:e eller 4:e tuben nu ;) Jag älskar den för att gummiborsten gör att mina fransar hålls fint separerade, vilket jag är extremt petig med, dock tycker jag inte att den svärtar fransarna så mycket som jag hade velat, så ett litet minus för det. Däremot är the Colossal volum express mascara (också från Maybelline) helt suverän på att få fransarna att se riktigt svarta ut och volym som namnet utlovar kan jag absolut hålla med om att den ger! Den stora täta borsten kommer åt även på de mest täta stråområden och missar sällan något strå, lite knepigt kan jag tycka att det är när man ska in närmast ögonvrån, men efter några gångers användande börjar man få in snitsen! Jag rekommenderar verkligen båda mascarorna, ingen av dom lämnar några klumpar efter sig eller ser torr ut efter ett par timmar, inte heller faller mascaran ner inte äns när ögonen tårar. ;)

2009-10-04 @ 21:40:13
Erika

Jag använder en mascara i rödsvart förpackning som jag tror heter Build-Up Mascara Extra Volume från IsaDora. Den har ett kort skaft, vilket är mycket bra. I alla fall om man läser mitt senaste inlägg om galasminkade prinsessor med foundation som får trösta sig med Haegen-Dasz på grund av att ondskefulla långskaftade mascaror jagar bort prinsen. Ungefär.

2009-10-04 @ 22:21:42
URL: http://paintinggeek.blogspot.com
Kajsa

Cover Girl Lash blast WP är den bästa för mig, när man väl lärt sig att inte måla på locken med den gigantiska borsten :D

Även Maybelline Define-a-lash är bra skit.

2009-10-04 @ 22:51:28
Linda

Just nu använder jag Loreal's Double Extension. Originalet. Hatar uppföljare... Annars älskar jag Dior. Favoriten är Diorshow Iconic. Looove it!

2009-10-04 @ 23:08:34
URL: http://paivys.blogg.se/
Lotta

just nu använder jag dels Cliniderm Volume Mascara i brunt från apoteket, och dels Max Factor False Lash i svart. jag är väldigt ljus och har blont hår så till vardags använder jag oftast Cliniderms för det ser mer naturligt ut på mig. vill jag ha maffigare, festligare fransar använder jag False Lash. jag ser väldigt mycket mer sminkad ut med svart volymig mascara än jag gör med naturlig brun (namnet Cliniderm VOLUME mascara är rätt missvisande :P).

jag har två favoritmascaror, den ena är just Cliniderms, den andra är Clinique High Impact mascara.

2009-10-04 @ 23:40:28
anki

Dior Diorshow just nu. Den ger mig lösögonfranseffekt :) Annars gillar jag även Lumenes blueberrymascaror.

2009-10-05 @ 00:07:33
Rocketqueen

Jag använder Zoom fast black lash, plush lash, dazzlelash och skiftar mellan. Beror på dagshumöret vilken jag tar, vad för effekt jag vill ha :)

2009-10-05 @ 11:06:32
URL: http://rocketqueens.blogg.se/
Charlotta

Använder Dior Diorshow Iconic. Den bästa mascaran jag någonsin provat. Är inne på min andra nu.

2009-10-05 @ 15:52:18
Pinch

I use plush lash also. My favourite! Gives tons of volume and some length too. I find it holds tears well, as long as I keep my eyes open when I cry.



I find it a bit hard to remove though! I tried Clinique's waterproof mascara (that's absolute crap), and that's much easier to remove - even with the same makeup remover. Oh well.



I plan to repurchase once I run out - it's a huge plus I get a free lipstick after using six mascara tubes :D

2009-10-05 @ 16:12:57
URL: http://pinchypea.ch
Makeuup

Använder Max Factors False lash effect. Ingen favorit, men den duger. :)

2009-10-05 @ 20:01:57
URL: http://makeuup.blogg.se/
Dane

Det brukar bli Isadoras Build-Up Mascara Extra volume om jag ska ut och festa, men till vardags använder jag Rimmels Extra Super Lash. Dessa två är nog mina favoriter XD

2009-10-05 @ 23:58:37
URL: http://miharu0688.blogspot.com
Emma

Lite olika faktiskt, Max Factor False lash effect, benefit Badgal, eller prolash

2009-10-06 @ 12:14:21
URL: http://emla82.blogspot.com
Veronica

Max factor masterpiece max använder jag nog mest nu annars är det the Balms Two timer men den är lite bökig att få bort. Jag är nyfiken på macs mascaror- gör gärna ett inlägg om det. Eller det kanske du redan har gjort? hmmm måste söka igenom din blogg nu innan jag skämmer ut mig totalt ;-D

2009-10-06 @ 15:59:43
URL: http://aspiesinnet.blogspot.com/
Purity

Veronica: Jag har ett MAC-ögonmakeupinlägg på g, där kommer jag gå igenom mascarasortimentet =) Jag tycker MAC har några riktiga guldkorn i mascarautbudet, i alla fall bland volymmascarorna! Speciellt dyra är dom inte heller =)

2009-10-06 @ 16:35:00
URL: http://purity.webblogg.se/
lovisa

define-a-lash från maybelline. den röda, som tydligen står för "volume" också. den gröna hade jag tidigare (den som kom först) och de är väl ganska lika egentligen enligt mig.

2010-01-22 @ 15:42:14
URL: http://polichinelle.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy