Liquid leather med gulddetaljer


Jag fick hem två konad-speciallack häromdagen, ett vitt och ett i guld. Jag var supersugen att testa det guldiga, och guld är allra snyggast matchat med svart. Jag började med två lager av det svarta krämlacket Liquid leather från China Glaze. Sen stämplade jag ett mönster från konadplatta M60 med konads speciallack i guld. Avslutade med ett lager snabbtorkande överlack. Jag vet inte om jag tycker det är lite dåligt med pigment i guldlacket, det är å ena sidan fint skirt men jag hade tänkt mig lite mer kontrast... Funderar på om jag ska boosta det lite med guldpigment, någon som har gjort detta med lyckat resultat?












In English: I got a package with two konad special polishes a couple of days ago; white and gold. I decided to try out the gold first and to match it with black. I started out with two coats of the black creme polish Liquid leather from China Glaze. I then stamped a pattern from konad image plate M60 and konad gold special polish. Finished off with a coat of fast dry top coat. I don't know if I find the gold polish too sheer, I might want to add some golden pigment to it. Has anyone done this with good results?




Billie

Jäklar, sjukt snyggt! Jag tycker det var jättefint när det blev lite skirt.

2009-10-14 @ 16:17:53
URL: http://rubytail.blogg.se/
Carolina

Ooooh damn! Det där var nog bland de snyggaste dekorerade naglarna jag sett. Både guldlacket och mönstret är supersnyggt! Men lackflaskan, hur söt är inte den! ha begär delux

2009-10-14 @ 16:47:48
hel

jag har testat att stämpla leopardmönster med china glaze hi-tek, som funkade jättebra och blev jättemkt kontrast. så det borde ju funka med ditt china glaze 2030 :)

2010-02-12 @ 10:33:53

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy