China Glaze Life preserver


Jag hade extremt svårt att välja vilket lack jag skulle börja lacka med av de jag beställde hem från China Glazes vårkollektion Anchors Away, men till slut föll valet på det lack jag föll som en fura för direkt när jag såg promobilderna - Life preserver.

Life preserver är ett dovt orange krämlack med en antydan av undertoner av persika. Det är för dammigt för att vara rostfärgat men lutar ändå lite åt det hållet - det får mig att tänka på 70-talet av någon anledning. Jag älskar orange lack men har inget liknande i min samling sedan tidigare, det är helt klart en unik liten pärla som faktiskt är oväntat bärbart och väldigt intressant, jag är lika förtjust i det när det nu väl är på mina naglar som jag var när jag såg den första promobilden! Två lager täckte perfekt, formulan var härligt krämig och jag använde Nubar foundation som underlack och Seche vite som överlack.
















In English: I had some difficulties choosing what polish I should start out with from the ones I ordered from the China Glaze spring collection Anchors away, but I finally chose the polish that I instantly fell in love with when I saw the promo pictures - Life preserver.

Life preserver is a dusty orange creme with a hint of peach undertones. It's too dusty to be a true rust shade but it still leans somewhat towards that - it makes me think of the 70's for some reason. I love orange polishes but I don't have anything like this in my collection, it's a unique jem that is unexpectedly wearable and it's a really interesting shade, I'm just as chuffed about it on my nails that I was when I saw the first promo picture! Two coats provided perfect coverage, the formula was really creamy and I used Nubar foundation as a base coat and Seche vite as a top coat.




Anna

Oj nej va underbart lack :)

Jag är helt såld på allt som är korall färgat/persiko färgat just nu :)

Hittade ett helt UNDERBART persikofärgat lack från Maybelline. Det är från deras Forever Strong Pro kollektion och det heter 401 Peach :) Underbart som sagt...

Jag önskar jag kunde hitta China Glace här eller kunde beställa det, har redan en liten lista och nu fick jag lägga till ännu ett lack :)

2011-01-30 @ 11:39:12
URL: http://shortylegsbeauty.wordpress.com
Fluffludd

Görfint! Det är absolut det lacket som jag varit mest nyfiken på också. Blev väldigt nyfiken på den dova orangea jellyn i depends vårkollektion också, är de lika varandra? De verkar ju tillhöra samma färgfamilj, skulle man kunna få önska sig en liten jämförelse mellan dem båda kanske?

2011-01-30 @ 12:13:19
Honi

Ohhh bjootiful! :)

2011-01-30 @ 12:18:33
URL: http://honi.blogg.se/
Viola, Killer Colours

70talet var det första jag tänkte också! Haha. Verkligen ett höjdarlack!

2011-01-30 @ 13:19:30
URL: http://killercolours.blogg.se/
Tina

Riktigt snyggt och sommrigt!

2011-01-30 @ 13:28:32
URL: http://hairbycle.blogg.se/
sara

gud vilken fin färg!

2011-01-30 @ 13:32:18
URL: http://ssaraviklund.blogg.se/
Emma

Riktigt snyggt =)

2011-01-30 @ 13:47:24
URL: http://sminkhornan.wordpress.com
Emma

Nice, har dock inte kommit fram till att beställa, och nu var nåfot av lacken som jag ville ha slut...

2011-01-30 @ 17:15:08
URL: http://emla82.blogspot.com
Lilly

Oh va fin! Trodde att den var helt annorlunda när jag tittade på den! Men den är ju hur fin som helst!Nu blir det beställa lite nagellack!

2011-01-30 @ 17:44:28
URL: http://varaandetag.blogspot.com
Nailtastic

Det är så himla fint och känns rätt unikt. Jag bar det igår och blev helt kär!

2011-01-30 @ 18:46:58
URL: http://nailtastic.blogspot.com/
Purity

Anna: China Glaze finns att klicka hem från kicks.se bland annat om du inte har någon butik i närheten som säljer det =) Själv brukar jag handla online från USA, blir sjukt mkt billigare!



Fluffludd: Den orange jellyn i depends vårkollektion drar med mot rosa, men det är samma färgfamilj. Fixar en färgjämförelse så fort jag får tid och dagsljus!



Honi: Visst är det fiint!



Viola: Haha ja jag såg nu att du hade skrivit det du med ;) Det är jättefint!



Tina: Ja, somrigt och färgglatt men ändå diskret på nåt sätt!



sara: Jag älskar det!



Emma: Visst är det!



Emma: Attans då =/ hoppas dom får in fler i lager snart!



Lilly: Ja, en del lack blir helt annorlunda på nageln än vad man har tänkt sig =)



Nailtastic: Ja, jag tycker också det är unikt, ett nytt favorit-orange =)

2011-01-30 @ 19:30:27
URL: http://purity.webblogg.se/
makeupoholic

Äsch! Nu ångrar jag att jag inte tog med det här i beställningen som gick häromdagen... Grymt snyggt ju!

2011-01-31 @ 23:39:28
URL: http://makeupoholic.wordpress.com
Fluffludd

Yay!

2011-02-01 @ 19:38:43
Nostariel

snyggt! :D

2011-04-01 @ 16:18:33
URL: http://nostariel.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy