Orly Lunar Eclipse


Lunar Eclipse är ett av de spektakulära Cosmic FX-lacken som Orly släppte i slutet av sommaren, och är det andra att testas av de tre jag beställde hem från kollektionen.

Lunar Eclipse är ett mörkblått lack fullspäckat med blått skimmer. I vissa ljus så skiftar skimret över till lila/magentatonat, men tyvärr lyckades jag inte fånga det på bild. Det här är nog lätt mitt favoritlack ur den här kollektionen, det är sjukt läckert och ser ut som att det nästan glöder inifrån - som en stjärnspäckad natthimmel! Formulan var lite halvknepig att få jämn dock, men med lite noggrannhet och pill så blev det till slut ett jämnt och fint resultat.

Jag lackade tre lager för att få full täckning, baslacket jag använde var Orly ridgefiller och Orly Sec n' dry till överlack.









Direct sunlight






In English: Lunar Eclipse is one of the spectacular Cosmic FX polishes that Orly released at the end of the summer, and it's the second I've tried out from the three I ordered from the collection.

Lunar Eclipse is a dark blue polish chock full of blue shimmer. In some lights, the shimmer shifts to a purple/magenta shade, but unfortunally I wasn't able to catch it in pictures. This is easily my favourite from this collection, it's insanely pretty and looks like it's lit from within - like a starry night sky! The formula was a bit tricky to get even though, but with a bit of patience I finally got a nice and even result.

I did three coats for full coverage, I used Orly ridgefiller as a base coat and Orly Sec n' dry as a top coat.




Maria

en sån snygg nyans av blå!

2010-10-08 @ 13:10:16
URL: http://lilliss84.blogspot.com/
Karin

Snyggt! I vilka affärer kan man köpa såna lack och vad kostar de?

2010-10-08 @ 13:38:40
URL: http://mysigkudde.blogg.se/
peachgirl

Verkligen snyggt! Kan knappt vänta tills jag får möta mitt eget exemplar av detta lack...skickat från USA :)

2010-10-08 @ 15:11:51
Madde

Hej!

Snyggt lack, jag målade också mina blåa igår :D

Eftersom jag inte är hemma imorgon, är i skolan hela dagen, så lämnar jag min tolkning av disneyskurken idag istället, hoppas de är okej!



http://itsallaboutmakeup.blogg.se/2010/october/maleficent.html

2010-10-08 @ 16:58:12
URL: http://itsallaboutmakeup.blogg.se/
Renate - MakeupbyRenate

Nydelig blåfarge!

2010-10-08 @ 17:51:26
URL: http://www.makeupbyrenate.blogspot.com
Purity

Maria: Visst är den helt gudomligt vacker!



Karin: Tyvärr vet jag inte om Cosmic FX-lacken kommer till butik här i Sverige, jag har köpt mina online via transdesign.com. Enda stället jag har sett Orly i butik i Sverige är på Åhléns city i Stockholm men jag skulle tro att de finns på nagelsalonger också, tror de kostar runt 150 kr/st.



peachgirl: Du kommer älska det!



Madde: Klart det är okej, jag lägger till din länk i listan när den kommer upp!



Renate: Ja! =)

2010-10-09 @ 13:58:51
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy