Purity undrar: Vilket är ditt bästa skönhetstips inför sommaren?




 

 

 

Vilket är ditt bästa skönhetstips inför sommaren? Har du en favoritprodukt eller speciell teknik som du gärna skulle vilja rekommendera?

 

 

Mitt svar: Var noga med att använda solskydd, både på kroppen och i ansiktet! Om du tycker att solkräm känns för tungt i ansiktet så finns det produkter med inbyggt spf, som primers (MAC gör en med spf50), foundations (mineralfoundations i puderform brukar passa bra till sommaren och innehåller ett naturligt solskydd) och ansiktskrämer.





 

 

 

 

Purity asks you: What is your best beauty tip for the summer? Do you have a favourite product or technique that you would like to share?

 

 

My answer: Use sunscreen, both on your body and on your face! If you find that sunscreen lotions are too heavy to use on your face, there are plenty of facial products on the market that contain spf, such as primers (MAC has got one with spf50), foundation (mineral powder foundation is ideal for summer and contains spf thanks to the minerals) and face creams.

 





glamqueen

jag tycker att det är extra kul att brassa på med färger på sommaren, de bärs upp av solbrännan och på semestern kan man ju ta ut svängarna mer än på jobbet.

2010-05-27 @ 00:05:57
Potatisbruden ~ Michilicious

Solskyddsfaktor! Jag brukar använda puder över så att ansiktet inte ska vara så glansigt sen xP

Och att våga vara mer kreativ, ljus och färgglad på sommaren :D Har du svårt med inspirationen så kolla på makeup gurus på YouTube eller leta runt på bloggar t.ex. ^^

2010-05-27 @ 09:48:17
URL: http://michiliciousprettiness.blogg.se/
Emelie

Innehåller alla mineralfounddations SPF? Jag har en från Everyday Minerals men jag kan inte hitta något på deras hemsida om dom har med SPF eller inte :/

2010-05-27 @ 12:33:06
Emma

Solskydd tycker jag helt klart är viktigast. Jag använder Jan Marinis med SPF 30 i ansiktet och blir inte mer glansig än vad jag redan är av den och får heller inga finnar trots att jag har acnebenägen hy. :)

2010-05-27 @ 13:17:10
Honi

Håller med, solskydd solskydd solskydd. Huden blir ledsen om den skall brännas upp om och om igen under somrarna. :)

2010-05-27 @ 15:00:08
URL: http://honi.blogg.se/
peachgirl

Solskydd är definitivt det råd jag skulle ge. Jag är så glad över att mina föräldrar inte lät mig gå ut utan solkräm på somrarna. Det där med att man inte kan bli brun om man använder solskydd är ju en myt. Själv satsar jag också på en enklare sminkning på sommaren; mascara, bronzer och ett lite mer "in your face" lipgloss. Favoriten just nu är "petulant" från illamasqua. Där kan man snacka om FÄRG!

2010-05-27 @ 16:44:42
Pinch

My tip is to stay out of the sun! And don't rely on skincare and makeup containing spf that you only apply once in the morning - they won't last throughout the day! And don't be afraid to wear colour :)

2010-05-29 @ 11:55:47
URL: http://pinchypea.ch

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy