Makeup survival kit


Som jag har visat er tidigare så förvarar jag mitt smink välorganiserat i en byrålåda här hemma, men jag har också med mig en liten sminkväska i handväskan för påbättring av sminket under dagen, eller helt enkelt för de dagar då jag är ute på vift med väldigt lite smink på mig och känner att jag vill lägga på lite mer.

Jag förvarar mitt nödkit i en liten nescessär som jag har fått av min mammas särbo, och i den går det ner mer än vad man skulle kunna tro! Jag fokuserar på snabbapplicerade produkter som i princip inte kräver några verktyg förutom mina fingrar för att läggas på, och sådana produkter som jag ofta behöver bättra på med under dagen så som puder och läpprodukter. Jag bär även med mig små miniflaskor av handkräm och fuktspray till ansiktet, perfekt att ha till hands när huden törstar som värst! Här ser ni vad som bor i nödsminkväskan just nu:



 

Lancôme Hypnôse drama mascara sample, Chapstick, CND Scentsations Mango & Coconut lotion, MAC pressed blot powder, MAC #129 SE powder brush, MAC ever hip lipstick, MUS face mist, MAC slicked pink lipgelée, Kohl pencil and brow pencil from MaxFactor, Depend glass file, MaxFactor mastertouch concealer



Vad bär du med dig för skönhetsprodukter i handväskan?



In English: As I have shown you previously, I store my makeup well organized in a chest of drawers at home, but I also keep some makeup in a small makeup bag that I carry with me in my handbag for touch-ups or for when I feel like adding more to my existing makeup when I'm on the run.

I keep my survival kit in a small makeup bag that my mum's boyfriend gave me, and it fits a lot more than you would think! I focus on products that are quick and easy to apply that doesn't need any other application tools than my fingers, and products that I often need to touch up during the day such as powder and lip products. I also carry mini bottles of hand creme and glycerin spray for my face, perfect to have in handy when the skin needs instant moisture!

What beauty products do you carry with you in your handbag?




peachgirl

Till vardags; concealer och så det läppstift/gloss jag har använt på morgonen. Om jag ska ut/iväg; samma som ovan + rouge, mascara, fransböjare, TM och nån form av remover och kräm.

2010-05-18 @ 19:18:41
Emma

Ett läppglans eller läppstift. Kan vara det som jag har haft till looken på morgonen.

2010-05-18 @ 19:44:30
URL: http://emla82.blogspot.com
Mika

msf natural från MAC, random läppstift och min kabuki! Skulle verkligen vilja prova Ever hip,ser sjukt läskande ut <3

2010-05-18 @ 19:57:29
URL: http://getsuperficial.blogg.se/
anki

Ett läppglans på sin höjd. :P

2010-05-18 @ 21:06:15
Potatisbruden, <3 x'3

Brukar bara ha ett läppbalsam, läppglans och/eller läppstift i fickan :P

2010-05-18 @ 21:19:02
URL: http://michiliciousprettiness.blogg.se/
Sexy Sadie

Jeg har med ett lite sett hvor jeg kan legge en nøytral sminke hvis jeg vil.

2010-05-18 @ 22:36:49
URL: http://www.sexysadie.norblogg.net
LithiaBlack

Kikar i min pinupbörs:

En spegel

Aloe Lips cerat

NYX Ultra Shine Lipgloss i färgen Baby Rose

Fyrinnae Lip Lustre i nyansen Ultra Phantom

En liten tub med Ultra Rich Face cream 25% Shea från L'occitane



Skulle dock vilja hitta ett pressat puder som matchar min hudton som jag kan ha i väskan...



/L

2010-05-18 @ 22:57:33
URL: http://www.lithiablack.se
Andrea

hm, beror lite på, men alltid finns:

Lumene Mineral Powder

Stargazer svart ögonpenna

Lumene Brow pencil

ett organiskt läppbalsam

+ i väskan skramlar alltid en ögonfransböjare haha!



Och ibland finns rouge, concealer, ögonskugga.

Kan blir lite krängligt dock eftersom jag har mineral-rouge/concealers som ju är lösa.

2010-05-18 @ 23:05:43
Pinch

Good idea! I only keep lip products in my bag, but I guess I should carry some concealer and powder, because the foundation on my nose often disappears. But do you put concealer on over your powder when you're out and about?

2010-05-18 @ 23:32:21
URL: http://pinchypea.ch
Emma

Jag brukar alltid ha med mig MAC Blot Powder, Shiseidos puderborste och något av mina läppstift från Dior. De dagar jag har lite mer smink på mig så har jag även rouge från Make Up Store, kabukiborste och kajalpenna från Dior i väskan.

2010-05-19 @ 00:11:04
Maggie Makeup Addict

Jag har alltid ett lappbalsam i vaskan, annars brukar det vara lappstiftet/glosset for dagen som aker med... ibland har jag dock lojligt manga lappstift i vaskan eftersom jag glommer ta ut "dagens" ur vaskan pa kvallen :P

2010-05-19 @ 05:02:27
URL: http://maggiemakeupaddict.com
Jenny

pore minimizing serum från clinique, tar bort glans och minimerar porer så att basen ser fräsch ut, istället för att bygga på med mer produkter. även cliniques mini-läppglans som finns på flygplatser i set om 5, solfaktorstick, estée lauders läppstift cherry ice som även kan användas som cremerouge och nagellack som kan torka på lektionerna och då jag pluggar och ändå sitter still.

2010-05-19 @ 10:36:00
Purity

peachgirl: låter som ett bra kit!



Emma: ett lippie eller två är alltid bra att ha med sig!



Mika: Ever hip är pure love, ett av mina favvostift för tillfället =)



anki: allright =)



Potatisbruden: Jag vågar inte stoppa grejer i fickorna, är rädd att jag ska råka tvätta dom då =P haha.



Sexy Sadie: ett survival kit är alltid bra att ha med sig!



LithiaBlack: Vad har du för hudton och hudtyp?



Andrea: Ah jo lösa produkter är lite knepigt att ha med sig, det slutar nästan alltid med att de läcker =/



Pinch: I rarely use the concealer that I have in my bag if I'm already wearing makeup, unless I have a really huge pimple or something that needs covering up ;)



Emma: Blot powder är en riktig räddare i nöden!



Maggie: Haha, the handbag effect ;)



Jenny: Bra kit!

2010-05-19 @ 11:36:03
URL: http://purity.webblogg.se/
Fia

Jag har nästan bara läppen med mig till vardags, oavsett om jag har gjort en naturlig eller mer färgstark kreation. Dock mot bättre vetande, då mina ögon tenderar att rinna när jag helst vill att de ska låta bli. men när jag ser din lilla väska blir jag sugen på att göra en egen, så det ska jag nog ha som nästa projekt. Det, och flera rouge. ;)

2010-05-19 @ 13:04:30
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Fröken Frodig

Ett pressat puder och ett par läppgunk. Nåt ofärgat typ lypsyl och ett med lite och ganska neutral färg. Om jag har riktigt dålig hy för tillfället så kan jag skicka med en likadan concealer som dej :) Kam eller hårborste. Om jag ska vara på g från tidig morgon till sen kväll/natt så stoppar jag ibland ner ett mineralpuder+borste, då blir det Almost Powder från Clinique.

2010-05-19 @ 20:06:08
Honi

Hmm, det viktigaste jag har i väskan är en nagelfil. Mina naglar har a mind of their own så dom chippar och bryter lite om vartannat. Sen har jag faktiskt inget alls, för jag har inte hittat en mininnecessär som jag gillar. :(

2010-05-20 @ 14:32:54
URL: http://honi.blogg.se/
LithiaBlack

Purity:



Jag har torr känslig hy som är tokblek. Har just nu nyansen Fair från Lucy Minerals.

Innan Em gjorde om sin formula så den blev mörkare hade jag cool fair hos dem men den var på gränsen till för mörk...

Har funderat på om det kanske går att pressa en mineralfoundation precis som när man pressar skuggor?

2010-05-21 @ 11:21:33
URL: http://www.lithiablack.se
Purity

LithiaBlack: Spana in GloMinerals pressed base, den finns i väldigt ljusa nyanser, är pressad och ska vara underbar att jobba med, jag är riktigt sugen på att testa den jag med!

2010-05-21 @ 19:31:25
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy