Purity undrar: sminkar du dig olika beroende på årstid?




 

 

 

Sminkar du dig olika beroende på årstid? Är du en periodare eller kör du på säkra kort året om?

 

 

Mitt svar: Jag är en typisk periodare! På vintern och hösten lägger jag gärna en sotig ögonmakeup och använder väldigt gärna röda läppstift. Mot våren dras jag mot glada, knalliga färger och på sommaren kör jag gärna på så lite smink som möjligt.

 




 

 

 

 

Purity asks you: Do you wear different makeup depending on the season? Do you wear certain makeup in periods, or do you like the same look all year round?

 

 

My answer: I definately am a period person. During fall and winter, I love to do smoky eyes and wear vampy lips, and when spring draws nearer I'll go for more colour. I like to wear as little makeup as possible in the summer.






marie :: pixelhoe

Jag är definitivt en periodare också! På hösten/vintern brukar jag köra mörkare runt ögonen och en mer täckande bas medans på sommaren när man börjar få lite färg är de så skönt att gå lite lättare med basen och "roligare" färger :p

2010-03-24 @ 18:25:48
URL: http://pixelhoe.blogg.se/
Ester

Jag ändrar mig absolut efter både humör och väder ( och humöret brukar ju som bekant bli bättre framåt våren :) ). På vinterna brukar jag satsa på mer dova, mustiga toner på såväl naglar som ögonlock och läppar och jag använder mer än gärna glitter och liknande. Men så fort vårsolen tittar fram får jag ett sug efter pasteller och färgexplosioner! Men periodvis, när allt är grått och mörkt, kan jag även känna för att hotta upp livet med lite klarare färger.

Sommaren lockar fram mer skira och sobra makeuper som framhäver brännan och får hyn att se fräsh ut.

2010-03-24 @ 18:52:53
URL: http://undefinedcreature.blogg.se/
Dee

Tänkte höra med dig som är expert på M.a.c. Jag köpte #109 idag och jag blev förvånad över att den kändes mindre än jag trott. Har sett den en hel del på Youtube men då ser den lite större ut. Är det en synvilla eller är den mindre i europa?;)

2010-03-24 @ 18:53:00
URL: http://deelight.blogg.se/
VCKN♥

jag har mer smink på vintern men annars är det nog ganska lika, mera kajal på hösten äre också! :) mera rouge på sommaren, ja jag ändrar nog sminket ganska mycket sådär. Eller ja mycket för att vara jag, sminkar mig väldigt basic!

2010-03-24 @ 19:00:00
URL: http://vfintling.blogg.se/
Anonym

Jag är inte någon periodare, jag brukar variera mig men det är mer beroende på mitt humör och lite beroende om jag ska iväg på någon form av tillställning och sådant, inte efter årstiderna. Bortsett från att jag drar ned eller struntar i basen på sommaren.

2010-03-24 @ 19:01:04
Emma

Jag tror att jag håller mig till typ samma make-up året runt. Dock på sommaren är det starkare färger som gäller :)

2010-03-24 @ 19:13:02
URL: http://emla82.blogspot.com
Fia

Jag kör ganska lika året runt, men jag tenderar att använda mer guld i min ögon- (och ibland ansikts)makeup på sommaren. Hatar överlag allt för varma färger på till mina kalla, vinterbleka färger och guld känns smärre hopplöst. Förhoppningsvis kommer jag få en snygg bränna i år som jag kan smycka med fina rouge, som gärna får vara varma. :)

2010-03-24 @ 21:55:27
URL: http://sussiessaga.blogg.se/
Maddis

Kort och gott; nej!

2010-03-25 @ 08:01:18
URL: http://sindrobe.se
Krall

Årstiderna påverkar inte min sminkning nämnvärt, förutom om det är väldigt varmt på sommaren. Då kör jag minimalistiskt.

2010-03-25 @ 08:38:21
sminkjante

Jag sminkar mig efter humör. Jag kan köra en mörk makeup på sommaren men lika väl en ljus på vintern.

2010-03-25 @ 13:56:42
URL: http://sminkjante.blogspot.com
mrsmodesty



Generellt dova färger på hösten, typ vinbär och bruna nyanser, men mer skirt och färgglatt på vår/sommar. Foundation använder jag jämt, utom vintertid för det funkar dåligt på min feta hud, så sommartid gäller färgad dagkräm :-) Jag använder också mer skimmer och bronzetoner sommartid!

2010-03-26 @ 08:54:34
fashionfairy

Vilken fin header du har :)

2010-03-26 @ 19:43:34
URL: http://fashionfairy.se
Sexy Sadie

Nei, egentlig ikke. Holder meg unna foundation på sommerstid da.

2010-03-27 @ 12:23:58
URL: http://www.sexysadie.norblogg.net

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy