En sommarhälsning från MAC


Tidigare i veckan fick jag ett paket med en sommarhälsning från MAC med lite produkter, bland annat den nya mascaran Opulash som jag har varit sugen på att testa och som kom perfekt i tid då jag behöver byta ut min gamla tub med mascara.  

Opulash mascara in bad, bad black
 

Prep + Prime lash

  

Cremesheen glass in Richer, Lusher

  

Penultimate brow marker

  

Prep + Prime transparent finishing powder

  

Care blends essential oils in Sweet orange & Lavender

 

 Det ska bli jättekul att testa alltihop, speciellt förtjust är jag i cremesheen-glasset richer, lusher som släpptes med Too Fabulous-kollektionen i våras! Har ni provat någon av dessa produkter?In English: Earlier this week, I got a package with a summer greeting from MAC together with some products, among those was the new mascara Opulash which I've been curious about trying out and it arrived just in time since I needed to replace my old tube of mascara with something new!

I'm really looking forward to trying it all out, I'm especially fond of the cremesheen glass richer, lusher that was released with the Too Fabulous collection this spring! Have you tried any of these products?

Emma

Det var inget dåligt paket :) Jag har testat allt utom brow marken och prep+prime lash. Opulash är helt underbart bra och cremesheen glass är mina favorit läppglans från MAC.

2010-07-16 @ 10:00:46
URL: http://emla82.blogspot.com
Maria

Det var liknande produkter som vi fick med från pressvisningen i våras, så jag har Brow marker och Richer, Lusher - älskar båda två!Är väldigt nyfiken och sugen på Opulash och pudret däremot.. :)

2010-07-16 @ 10:07:44
URL: http://elmikas.blogspot.com
Sublim

Härligt! Du om någon borde få varenda presskit de skickar ut!:D

2010-07-16 @ 10:23:52
URL: http://www.sublimt.se
bella

Prep & Prime lash har jag och den är bra. Den till brynen har jag varit jättenyfiken på och var och skulle köpa den men då va den slut, sen va det en som sa att den är alldeles för röd i pigmentet och avrådde mig från att köpa den, men jag är ändå nyfiken:)

Ska bli kul att se vad du tycker!

2010-07-16 @ 12:44:16
URL: http://bellamakeupartist.blogg.se/
Veronica

Åh- vad roligt att du fått utskick från MAC- det var ändå på tiden måste jag säga. Jag är hemskt nyfiken att höra vad du har att säga om Opulash och ögonbrynspennan för bägge är jag nyfiken på.

2010-07-16 @ 14:26:28
URL: http://venusvanity.blogspot.com/
Purity

Emma: Cremesheen glass är underbara, så krämiga och härliga!Maria: Ah, där ser man! Jag har testat pudret sedan innan, det är riktigt finmalet och blir i princip osynligt på huden =)Sublim: Awh :Dbella: Penultimate brow marker är inte ett dugg röd enligt mig, den är snarare gråbrun. Testa den om den finns inne nästa gång du går förbi en MAC-disk!Veronica: Awh, tack! Recensioner kommer! =)

2010-07-16 @ 17:23:50
URL: http://purity.webblogg.se/
Carolina

Vad kul med pressutskick från dom, jag gillar dina recensioner, det är få gånger man haft några frågetecken om produkter du testat, du skriver så bra! ;) Ska bli kul att se hur läppglanset ser ut ;)

2010-07-16 @ 19:03:31
Katta Kvack

Pudret är GRYMT!

2010-07-17 @ 15:52:57
URL: http://kattakvack.se
Josephine (Makeuponista)

Härligt utskick! Ska bli kul att se vad du tycker om produkterna, flera saker jag är sugen på =)

2010-07-17 @ 20:28:02
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Purity

Carolina: åh, tack, vad glad jag blir! =D Du kan se läppglanset in action här: http://purity.webblogg.se/2010/july/summer-time.htmlKatta Kvack: Jag har det sedan tidigare faktiskt, jag gillar det men det är inte lika bra som blot powder på min lite oljiga hy!Josephine: Recensioner och utlåtanden kommer =)

2010-07-19 @ 18:14:16
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy