Sweet Lemon!


I torsdags släpptes äntligen vårens nya och efterlängtade doftserie med hudvårdsprodukter hos The Body Shop - Sweet Lemon. Jag älskar allt som har med citron att göra, från färska citronklyftor till en fluffig citronsorbet en varm sommardag, så jag har varit riktigt spänd på den här serien sedan jag hörde om den - många citronprodukter har en tendens att lukta förfärligt likt rengöringsmedel, men sådant är som tur är inte fallet med denna serie. Produkterna har en härlig och söt citrondoft som drar aningen mot det blommiga hållet, och doften faller mig precis i smaken. Bra jobbat, Body Shop!







Från Sweet Lemon-serien fick jag med mig hem en flaska av min nya favoritkräm, härligt fluffiga whip body lotion. Jag köpte även en burk av en retroansiktskräm jag varit sugen på att testa ett tag - Carrot creme, som antagligen kommer vara en räddare i nöden under vecka 10 då jag kommer befinna mig i Åre och åka snowboard. Carrot creme kostar 125 kr och Sweet Lemon whip body lotion ligger på 150 kr. Just nu får man däremot 40 kr rabatt på alla body lotions om man är medlem i The Body Shops kundklubb Body & Mind, så jag betalade bara 110 kr för min flaska.





Är ni nyfikna på något ur Sweet Lemon-serien? Ni som redan har hunnit testa produkterna; vad tycker ni om doften?



In English: This thursday, The Body Shop launched their new and eagerly awaited spring series - Sweet Lemon. I love everything that has to do with lemon, from fresh slices of lemon to a fluffy lemon sorbet a hot summer's day, so I've been really curious about this launch since I first heard about it - many lemon products have a tendency to smell like cleaning products, but luckily, this is not the case with these. The products have a nice and sweet lemon scent with flowery undertones, which I really like. Well done, Body Shop!

From the Sweet Lemon range, I bought a bottle of my new favourite moisturiser, fluffy whip body lotion. I also picked up a jar of the retro face moisturiser I've been wanting to try out for a while - Carrot creme, which probably will be a saviour for my dry skin in a couple of weeks when I'll go snowboarding in Åre for a week. Carrot creme costs 125 SEK and Sweet Lemon whip body lotion is 150 SEK.

Are you curious about anything from the Sweet Lemon-range? If you already have tried out the products; what do you think of them?





Unn

Jag var och sniffade på dem idag efter jobbet jag också, kunde knappt lägga band på mig själv. Tyvärr fick jag inte med mig något hem, de fick stanna i butiken så länge. Men nästa gång, då kommer de inte undan :D



Förresten, det bör ligga ett mail och vänta på dig (:

2010-02-27 @ 18:01:52
URL: http://syndromas.blogg.se/
Jenny

Tyckte inte doften var något vidare, kanske hade jag för höga förväntningar också men fick ingen känsla av just SWEET lemon. Men smaken är som baken :)

2010-02-27 @ 18:07:29
Emelie

Jag tycker de luktar jättegott. Men sambon tycker det luktar rengöring. Det är väl bara att konstatera att han inte har ett lika utvecklat doftsinne som jag ;)

2010-02-27 @ 18:21:23
URL: http://www.pssion.se
Purity

Unn: Fick mailet och har svarat på det med =)



Jenny: Ah, vad trist!



Emelie: Haha =P

2010-02-27 @ 18:39:19
URL: http://purity.webblogg.se/
Linda

Åh, låter ju härligt. Jag blev med sugen på den bodylotionen när jag såg den. Dock är jag lite mer för Shea-serien, kanske ska testa båda? =)

2010-02-27 @ 20:30:03
URL: http://paivys.blogg.se/
Tintomara

Jag älskar också citron - det är min absoluta favoritdoft och favoritsmak. Herregud, säg att något innehåller citron och det börjar genast att vattnas i munnen på mig. Det vattnas i munnen på mig just nu faktiskt när jag tänker pådet. Har såklart shoppat på mig några av Sweet Lemon-produkterna, nämligen sockerskrubben, body buttern, duschkrämen och lip buttern.

2010-02-27 @ 21:11:10
URL: http://nailtastic.blogspot.com/
Emma

Gillade sakerna mycket mycket :)

2010-02-27 @ 22:06:46
URL: http://emla82.blogspot.com
Sara

Hej!

Har läst massor av dina inlägg idag om MAC-produkterna då jag själv varit sugen på att testa dessa produkter.

Har köpt ett par pigmentburkar på tradera, som jag nu försöker lista ut om de är fake eller äkta. Enligt dina inlägg så har jag förstått att de antagligen är fake.

Dock så känner jag igen några namn i de sminkningar som du lagt upp, bland annat Gesso, Freshwater, Humid och One-Off.

Men det jag undrar är om de säljs som pigment eller som skuggor?

Kanske har de bara tagit några namn som de vet finns?

Du verkar ju vara tjejen med koll så jag hoppas verkligen du har tid och lust att svara. Det skulle göra mig väldigt glad. :)

MVH/Sara

2010-02-27 @ 22:42:12
URL: http://starattraction.blogg.se/
Purity

Linda: shea-serien är underbar om du har torr hy!



Tintomara: wow, värsta haulen =D njut av dina nya produkter!



Emma: vad kul!



Sara: hej, kul att du har hittat hit! De riktigt bra fejk-versionerna har samma namn som originalpigmenten, dock så är samtliga namn du nämt pressade skuggor så heter dina pigment som dessa så är de fejk =/ var försiktig med att använda dom runt ögonen, man vet aldrig vilka ingredienser fejk-pigmenten kan innehålla!

2010-02-27 @ 23:47:06
URL: http://purity.webblogg.se/
Sara

Hej!



Tack för svar. :) Trist att de var fake, men så går det när man försöker komma billigt undan. ;) Nästa gång jag är i Sthlm ska jag besöka MAC-disken. :)

Ha en bra dag!

2010-02-28 @ 09:53:56
URL: http://starattraction.blogg.se/
szesze

Har längtat tills lemonserien skulle komma. Köpte själv bodybutter och lipbutter. luktar hur gott som helst! :)

2010-02-28 @ 10:44:28
URL: http://greenberry.blogg.se/
Agnes

Jag köpte body butter. Jag ÄLSKAR den! Min kille sniffade på den och började kolla ingredienslistan för att se om man kunde äta den, haha.

2010-02-28 @ 14:11:52
AgnesONutter

Jag var inne och luktade på den. Påminner mig om rivet citronskal, så där som det luktar när man har blandat i det i pannkakssmeten. Sött och gott. Problemet är att den har en ganska stark doft, så kan föreställa mig att det lätt kan bli för mycket av det goda som med Mango eller Satsuma Bodybutter.



Jag passade på att titta förbi Lush också och upptäckte att de har en underbar massage kaka, Each Peach, som också luktar sött rivet citronskal. Funkar finfint för massage, naturligtvis, men också som bodylotion, handkräm och nagelbands olja. Älskar multi-task produkter. :)

2010-02-28 @ 17:19:30
Purity

Sara: Generellt så brukar det vara så att om det är för billigt för att vara sant, så är det med största sannolikhet fejk. Hoppas du hittar det du söker vid disken!



szesze: Åh, lip buttret sniffade jag inte på, måste spanas in!



Agnes: Haha, det hade ju varit något!



AgnesONutter: Jag gillar satsuma och mango jättemycket, men då gäller det att inte ha en parfym som konkurrerar med den!

2010-02-28 @ 19:09:22
URL: http://purity.webblogg.se/
Emma

Jag är jättenyfiken på Sweet Lemon-serien :D

2010-03-01 @ 19:57:43
URL: http://rightmoment.blogg.se/
Världens bästa Nina

Jag köpte en body butter utan att ha luktat på den, då jag hade bråttom, och fy vad besviken jag blev. Den luktar mer syrén än citron, eller "Tant!" som pojkvännen uttryckte sig.

Hittade en body butter som verkligen luktade nypressade citroner på eBay, men den säljaren har slutat. Illa. :(

2010-03-05 @ 11:19:08
URL: http://snottra.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy