Swatches: Guld, Gula och Orange nagellack


Här kommer swatches på alla guld, gula och orange nagellack jag äger för tillfället =) Bilden är tagen i dagsljus, lacken är målade i 2 eller 3 lager på genomskinlig plastbotten. Inget underlack eller överlack med undantag för glitterlacken som har ett lager överlack för att jämna ut strukturen.




1. MAC Mercenary
2. China Glaze 2030
3. China Glaze Lemon fizz
4. OPI Need sunglasses?
5. China Glaze Breakin'
6. China Glaze Style wars
7. OPI Give me a coral sometime


In English: Here are some swatches of all gold, yellow and orange nail polishes I own at the moment =) The picture is taken in day light, the polishes are 2 or 3 coats on a clear plastic surface. No base or top coat with the exception of the glitter polishes, which have a layer of top coat to even out the structure.





Emilie

jag gillar 3:an, lemon fizz :D Jag är glad att alla mjuka och ljusare färger börjar komma fram i butikerna igen :)



Förresten Sanna, när jag ändå är här, vet du hur det är med inköp av Mineralize Eye Shadow duo? Finns de fortfarande och vart i sådana fall? På MACs hemsida finns de ju men får en vanlig svensk tag på dem?

2010-02-03 @ 13:03:24
URL: http://vintertroll.blogg.se/
Purity

Emilie: håller med, älskar pastell-lack! =D alla mineralize-duos som inte har en sån där "månskärveform" är permanenta i sortimentet, de ska finnas hos alla mac-diskar =) de månskärveformade var LE med julkollektionen, men det finns ju en möjlighet att de finns kvar hos en del diskar.

2010-02-03 @ 13:55:56
URL: http://purity.webblogg.se/
Pinch

Oh, Mercenary! You're so perfect!

2010-02-03 @ 14:24:20
URL: http://pinchypea.ch
Emilie

Yay, inte bara jag som gör det ^^ Jag tycker att china glaze har riktigt fina lack nu i vår så det kanske är dags att beställa några ^^



Gud va bra, då kanske jag har en chans att få tag på dem ändå, jag har gått och spanat på dem men liksom aldrig riktigt velat lägga pengarna på det, men nu kan jag inte hålla mig längre :p Det är trist att MAC inte finns i norrköping -.- Fast, det kanske är tur ändå för jag hade haft tom plånbok ganska ofta :P

2010-02-03 @ 16:01:23
URL: http://vintertroll.blogg.se/
Purity

Pinch: Mercenary = pure love. It's gorgeous and I love the formula!



Emilie: Go for it! Jag älskar alla jag beställde ur up & away :D Släng iväg ett mail till mig om du vill ha hjälp med langning från MAC vetja!

2010-02-03 @ 16:25:30
URL: http://purity.webblogg.se/
Linnea

MAC Mercenary är en klass för sig, helt perfekt. Och det jag har det inte och det finns inget som är som det :(

2010-02-04 @ 15:25:43
Purity

Linnea: Oh noes! =( Hoppas det återkommer, för det är verkligen ett lack som alla borde få ha i sin samling...

2010-02-04 @ 15:34:11
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy