e.l.f. Studio powder brush


Jag äger mest lite dyrare märkesborstar av hög kvalitet (i princip hela samlingen består av MAC-borstar och penslar) då de extra pengarna lönar sig i längden i kvalitet och hållbarhet, men då och då stöter man på en budgetborste som fungerar alldeles fantastiskt bra. Studio powder brush från e.l.f. är en sådan.


Studio powder brush är en tät kabukiborste på långt skaft med platt topp. Borsten är av syntet men är ändå riktigt riktigt mjuk och skön mot huden, applicerar både puderprodukter och krämprodukter jämnt med bra täckning och torkar hyfsat snabbt efter rengöring.

Jag använder Studio powder brush framförallt till att buffa in mineralpuder och mineralfoundation i huden, men den funkar även fantastiskt bra till löspuder, flytande foundation och rouge (dock tycker jag att den är aningen i största laget för detta ändamål). En riktig multitasker! För det futtiga priset på 42.70 kr tycker jag att det är en riktigt grym borste som alla bör äga.


In English: Most of my brush collection consists of more expensive high end brushes of high quality (mostly MAC) since the quality and durability is worth the extra money in the long run, but now and then, you run into a budget brush that works amazingly well. Studio powder brush from e.l.f. is one of them.

Studio powder brush is a dense kabuki brush on a long handle with a flat top. The bristles are synthetic but are really soft and nice against the skin, applies both powders and liquids evenly and provides great coverage, and it dries pretty quickly after washing aswell.

I use Studio power brush mainly for buffing mineral powder and mineral foundation into the skin, but it also works amazingly well for loose powder, liquid foundation and blush (it's a tad too big for this purpose IMO, though). A real multitasker! At a ridiciulously low price, only $3, I think this is a brush that everyone should own.
Alisa - Amor Vincit Omnia

Åh, underbart, den ligger i min senaste E.L.F beställning! :)

2010-12-06 @ 11:27:00
URL: http://alisagonzalez.se
Mayaline

Kanon, nu är jag övertygad. Det blir en sån för mig också!

2010-12-06 @ 11:38:34
URL: http://mayamakeupartist.blogspot.com
Lina

Det där är faktiskt min favoritborste för just mineralfoundation. Tycker man får ett väldigt bra reslutat och så är den supermjuk!

2010-12-06 @ 11:52:26
URL: http://www.makeitfab.blogspot.com
Carina

Vad glad jag blir att du tipsar om en borste jag verkligen behöver, och så är den kanon och billig också :) Perfekt!Tack för tipset! Måste skriva upp den borsten på min önskelista, på en gång.

2010-12-06 @ 16:38:04
URL: http://www.totalbeauty.se
Anonym

Jag undrar en liten sak.

Vilken produkt är bäst för att ögonskuggan ska ligga kvar på sin plats hela dagen o kvällen o inte göra ett veck vid globallinjen ?Tacksam för svar.

2010-12-06 @ 17:08:21
URL: http://Binalakritz.blogspot.com
Purity

Alisa: Vad kul, hoppas du gillar den med!Mayaline: Hoppas du gillar den!Lina: Visst är den helt fantastiskt mjuk och tät! Blev väldigt positivt överraskad =)Carina: Hoppas du gillar den lika mycket som jag gör! =)Anonym: En ögonskuggsprimer, helt klart! Det finns några olika varianter på marknaden men min absoluta favorit kommer från Urban Decay och heter Eyeshadow primer potion (förkortas ofta UDPP). En annan likvärdig är Shadow insurance från Too Faced, den är lite lättare att få tag på eftersom den finns att köpa här i Sverige vilket UDPP inte gör, tyvärr.

2010-12-06 @ 19:09:44
URL: http://purity.webblogg.se/
Emelie

Jag tycker också den är grymt bra. Använder endast den för att applicera flytande foundation nu för tiden. Vid nästa beställning får jag nog ta och köpa två till. Minst!

2010-12-07 @ 17:40:35
URL: http://www.pssion.se
Emelie

Jag gillar också den här borsten. Det är den enda borste jag använder för att applicera flytande foundation - eftersom det är den enda som ger mig ett snyggt resultat. Vid nästa ELF-beställning blir det nog två till så jag alltid har en ren till hands.

2010-12-07 @ 19:25:20
URL: http://www.pssion.se
Emelie

Oj då, nu såg jag att min första kommentar - som nyss inte syntes - faktiskt publicerats. Aja - borsten är riktigt bra så den kanske förtjänar två kommentarer ;)

2010-12-07 @ 19:26:18
URL: http://www.pssion.se
Världens bästa Nina

Känns som att jag har missat något här... På den amerikanska ELF-sidan finns borsten, men man kan bara välja USA eller Kanada som land att skicka till. På den svenska och brittiska ELF-sidan hittar jag inte ens borsten.

Hur beställde du din? :)

2010-12-09 @ 16:57:01
URL: http://snottra.blogg.se/
Purity

Emelie: Spammer! ;) Jag vill nog också ha en till!Världens bästa Nina: här finns den på den svenska sidan, den ligger under "studio"-kategorin: http://www.eyeslipsface.co.uk/product.asp?prodID=136&currency=SEK

2010-12-09 @ 21:12:56
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy