China Glaze Swing baby


Swing baby blev det sista att testas av de lack jag köpte från China Glazes höstkollektion Vintage Vixen. Det har på något sätt känts mer juligt än höstigt så därför sparade jag det till sist.

Swing baby är ett champagnefärgat lack i foil-finish, dvs metallicbas med finmalet glitter/skimmer i. Jag gillar det mycket mer på nageln än vad jag gjorde i flaskan faktiskt, jag tror det här kan vara ett skitsnyggt lack till nyårsfesten! Diskret i färgen men ändå lite bling-bling. Det krävdes tre lager för full täckning på mina naglar. Formulan var helt okej, inte helt perfekt att lacka med men det var samtidigt inte svårt att få till en snygg yta. Jag använde Nubar foundation som underlack och Seche vite som överlack.












In English: Swing baby was the last of the polished to be used from the ones I ordered from China Glaze's fall collection Vintage Vixen. It seemed more like a holiday polish than a fall polish, so that's why I saved it for last.

Swing baby is a champagne foil polish, i.e. a metallic base with finely milled glitter/shimmer. I like how it looks on the nail much more than how it looks in the bottle, I think that this is a great candidate for a new year's mani! A descrete shade but a bit of bling bling at the same time. I needed three coats for full coverage on my nails. The formula was fine, not perfect but it wasn't hard to get a nice finish either. I used Nubar foundation as a base coat and Seche vite as a top coat.




Silva

Ooh, this is a really pretty color!

2010-12-23 @ 13:38:09
URL: http://budgetbeautysilva.blogspot.com
Anonym

Hej!

Först vill ja bara tacka för en grym blogg!:D

Sen undrar ja om du skulle kunna tipsa om lite olika foundation? Det skulle vara jätte snällt för ja har så svårt att hitta en foundation som passar mej. Av flera styckna ja använt får ja som "små-finnar" och det känns verkligen inte bra. Så det skulle vara jättegulligt om du kunde tipsa om någon grym foundation som håller hela dagen, gör så ja INTE får finnar av den, och ger ett snyggt resultat. Tack på förhand!:)

2010-12-23 @ 14:24:21
Therése (Heartcore)

Åh, underbar färg!

2010-12-23 @ 16:12:58
URL: http://www.heartcore.se
Karin

Snyggt! Har bläddrat tillbaka i ditt arkiv, roligt att läsa om alla nagellack:)

2010-12-23 @ 19:07:52
URL: http://decemberflicka.webblogg.se/
makeup morsels

ooh gorgeous color! I love sparkly neutrals like this.

2010-12-23 @ 19:51:46
URL: http://makeupmorsels.wordpress.com
Michilicious ~

Snyggt!

MaryCaroline

Åh, vilken snygg färg! :)

2010-12-28 @ 15:17:27
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Purity

Silva: It is, isn't it? =) I'm much more fond of it on my nails than in the bottle =)



Anonym: Kul att du hittat hit och gillar bloggen! Foundation är himla svårt att tipsa om, för det är så olika vad som fungerar för olika personer. Vad använder du för att applicera din foundation? Oftast beror småfinnar och irriterad hy på bakterier i foundationsvampar eller smutsiga borstar än på produkten själv. En foundationsvamp är i princip ett engångsverktyg eftersom de inte går att göra helt rent som man kan göra med en borste och blir en riktig bakteriehärd i längden som irriterar hyn och kan ge dig finnar.



Therése: Visst är den! =D



Karin: Jag brukar göra det själv ibland med =D



makeup morsels: I love it too!



Michilicious: Tack!



MaryCaroline: Visst är den!

2011-01-04 @ 17:40:39
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy